Trek e-mtb's

Stort je in de wildernis met de elektrische mountainbikes van Trek bij Leenders Fietsen! Deze e-MTBs zijn jouw paspoort voor avontuur op de ruigste trails. Voel de elektrische boost terwijl je met gemak klimt en geniet van vloeiende afdalingen. Of je nu een trailpro bent of gewoon de natuur wilt verkennen, Trek's e-MTBs bieden de perfecte combinatie van kracht en wendbaarheid. Bij Leenders Fietsen hebben we de elektrische mountainbike van Trek die je trailervaring naar een hoger niveau tilt. Ga voor de beste prestaties, betrouwbaarheid en het ultieme off-road plezier met Trek's elektrische krachtpatsers!

Filter

5 trek e-mtb's gevonden

Trek Rail 9.5 Gen 4

5.199,20  Adviesprijs 6.499,- 

Trek Rail 9.5 Gen 2

5.039,20  Adviesprijs 6.299,- 

Trek Fuel Exe 9.8 Xt

7.999,20  Adviesprijs 9.999,- 

Trek Fuel Exe 9.5

4.799,20  Adviesprijs 5.999,- 
Lentedeals

Trek Rail 9.7 Gen 4

5.599,20  Adviesprijs 6.999,- 
Pagina 1 van 1

Elektrische mountainbike specialist

Leenders Fietsen is specialist in e-mtb's. Onze elektrische mountainbikes combineren de beste aandrijfsystemen met frames van topklasse en uitstekende onderdelen. Met alle topmodellen zoals Specialized, Cube, Haibike, Rotwild, Lapierre, Ghost en Trek helpen we onze klanten met het maken van de juiste keuze. Zo bieden we alleen elektrische mountainbikes met de betrouwbaarste motoren en batterijen.

E-mtb aanbiedingen

Regelmatig hebben we elektrische mountainbikes in de aanbieding. In onze outlet staan e-mtb’s die zijn ingeruild op een nieuwe fiets. De e-mtb’s worden nagekeken door onze fietsmonteurs en hebben ze een servicebeurt gehad. Zo garanderen we ook de beste elektrische mountainbikes die in de aanbieding zijn. Het aanbod in e-mtb in de outlet is divers en wordt regelmatig ververst. Ben je geïnteresseerd in elektrische mountainbikes? Bekijk dan het ruim aanbod op de website of kom langs in onze fietsenzaak in Hengelo. Gaat een elektrische mountainbike iets te hard of begint je net met mountainbiken? Kies dan voor een gewone mountainbike en bouw het langzaam op.

E-mtb's online kopen bij Leenders Fietsen

E-mtb’s kopen doe je bij Leenders Fietsen. Met onze topmerken en ruim assortiment is er altijd een elektrische mountainbike dat bij jou past. Ben je geïnteresseerd in één van onze e-mtb’s en heb je meer informatie nodig in een bepaald model? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fietsenzaak in Hengelo. Heb je een elektrische mountainbike besteld? Bij het ophalen van de e-mtb in de winkel, lopen we samen nog eens door en doen we kleine aanpassingen daar waar het nodig is. Laat je de e-mtb thuis afleveren? Dan kunnen we deze extra service helaas niet verlenen.

Geweldig alternatief voor de traditionele mountainbike

Er zijn veel voordelen aan een elektrische mountainbike in plaats van een normale mountainbike. Ze kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk bergop en bergaf en kunnen het ruigste terrein aan. Ze bieden ook meer kracht dan een traditionele mountainbike, wat handig is bij het beklimmen van heuvels. Bovendien is het voor een elektrische mountainbiker gemakkelijker om zijn evenwicht te bewaren door het ontbreken van trappen. Ten slotte hebben elektrische fietsen een veel groter bereik dan traditionele fietsen, wat het gemakkelijker maakt om lange afstanden af te leggen zonder te hoeven stoppen en opladen.

Populariteit van de e-mtb

Mountainbikes bestaan al heel lang, maar het idee van een elektrische mountainbike is nog relatief nieuw. De eerste elektrische mountainbikes werden in de jaren 80 geïntroduceerd en werden alleen gebruikt voor recreatie. Tegenwoordig worden ze echter steeds populairder onder fitnessliefhebbers. Ze bieden een manier om van het buitenleven te genieten terwijl je tegelijkertijd aan het trainen bent. Het kan meer dan 600 calorieën per uur verbranden en het lichaam krijgt een goede cardiotraining.