Elektrische step

Bij Leenders Fietsen hebben we de ultieme elektrische steps voor jouw vlotte, fun-filled ritten! Say goodbye tegen lange wandelingen en hello tegen snelheid en gemak met onze e-steps. Deze elektrische wonders zijn perfect voor de stadsavonturier in jou - of je nu naar werk roetsjt of gewoon de buurt verkent. Met handige inklapbare opties zijn ze altijd klaar voor gebruik. Voel de wind door je haren terwijl je moeiteloos door de straten glijdt. Ontdek het plezier van elektrisch steppen met onze diverse collectie, boordevol slimme features en stijl. Bij Leenders Fietsen hebben we dé elektrische step die jouw reizen een flinke boost geeft!

Filter

1 elektrische step gevonden

Pagina 1 van 1

Duurzame elektrische step

De elektrische step is een prachtig vervoermiddel. Het vermindert de ecologische voetafdruk! Bij ons vinden ze duurzaamheid belangrijk. De elektrische steps veranderen mensen in dagelijkse steppers. Het gemak, de ondersteuning en het gevoel van de e-step, zullen ervoor zorgen dat je hem vaker pakt. De e-step is uitgerust met een motor die volledig verantwoordelijk is voor de aandrijving van je step. Het vermogen van de motoren kan variëren van 250 Watt tot 500 Watt. Op zoek naar de beste elektrische stadsstep? Bekijk de Bohlt Ekick . De krachtige aandrijving en accu van 500 Wh biedt voldoende vermogen voor elk avontuur! En wat deze step extra handig maakt is dat hij makkelijk inklapbaar is, zodat de step altijd makkelijk mee te nemen is.

Ga de uitdaging aan met een sportieve elektrische step

De e-step is een stralende ster. Het is niet alleen een milieuvriendelijk vervoermiddel, het biedt ook vele voordelen vergeleken met andere vormen van vervoer op korte tot middellange afstanden. Een ultieme upgrade van een gewone step naar een glimmende nieuwe sportieve elektrische step. Met het stoere ontwerp hebben wij de elektrische step voor jou!

De beste elektrische step kopen bij Leenders Fietsen

Wil je de beste elektrische steps graag eerst even testen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo. Onze gehele bovenverdieping staat in het teken van elektrische vervoermiddelen. Heb je hulp nodig? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze! Wil je meer weten over elektrische steps? Neem dan contact met ons op via 074-2914355 of stuur een e-mail naar klantenservice@leendersfietsen.nl en we zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!