Ghost mountainbike

GHOST is een Duits merk van fietsen en fietsaccessoires dat is opgericht in 1993. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen en heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van hoogwaardige en duurzame fietsen die geschikt zijn voor alle niveaus van rijders. GHOST heeft een breed scala aan modellen voor zowel mannen als vrouwen, waaronder hardtail mountainbikes, full suspension mountainbikes, racefietsen en stadsfietsen.

GHOST streeft naar duurzaamheid en maakt gebruik van duurzame materialen in de productie van hun fietsen, waaronder gerecycled aluminium en biologisch afbreekbaar kunststof. Het bedrijf heeft ook een programma voor het terugnemen en recycleren van oude fietsen om de milieubelasting te verminderen.

Filter

13 ghost mountainbike gevonden

zomersale

Ghost Nirvana Tour Universal

1.199,-  Adviesprijs 1.799,- 
zomersale

Ghost Kato Fs

1.099,-  Adviesprijs 1.699,- 
zomersale

Ghost Kato 20 Pro

399,-  Adviesprijs 509,- 
zomersale

Ghost Nirvana Tour

925,-  Adviesprijs 1.399,- 
zomersale

Ghost Nirvana Tour Essential

999,-  Adviesprijs 1.499,- 
zomersale

Ghost Kato 9.9 Al U

599,-  Adviesprijs 829,- 
zomersale

Ghost Kato Fs Universal

1.499,-  Adviesprijs 2.199,- 
zomersale

Ghost Lector Lc 29"

1.499,-  Adviesprijs 2.199,- 
zomersale

Ghost Kato Advanced 29 Al

649,-  Adviesprijs 949,- 
zomersale

Ghost Kato Fs Essential

1.399,-  Adviesprijs 1.999,- 
zomersale

Ghost Kato Pro 29 Al

699,-  Adviesprijs 1.049,- 

Ghost Riot Trail Al U

1.799,-  Adviesprijs 2.599,- 
Pagina 1 van 2

GHOST Kato mountainbike

De Ghost Kato is een mountainbike van het Duitse merk GHOST. Het is een hardtail mountainbike, wat betekent dat het achterwiel niet is voorzien van vering. De Kato is ontworpen voor off-road rijden op zowel korte als lange afstanden en is geschikt voor rijders van alle niveaus. De GHOST Kato is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft een aluminium frame met geïntegreerde kabelgeleiding en is uitgerust met een verende voorvork en hydraulische schijfremmen voor optimale controle en remkracht. De GHOST Kato is een goede keuze voor rijders die op zoek zijn naar een solide en veelzijdige mountainbike voor off-road rijden. Het is een duurzaam en comfortabel fietsmodel dat geschikt is voor zowel recreatief als competitief gebruik. Kom vandaag nog langs bij Leenders Fietsen om een proefrit te maken op ons indoor mountainbike track!

GHOST Lector mountainbike

De Ghost Lector mountainbikes zijn bekend om hun uitstekende specificaties en fraaie uiterlijk. Ze hebben strakke, hoekige vormen en intern gelegde kabels, wat ze er snel en sportief laat uitzien. De geometrie van deze fietsen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en ze zijn geschikt voor zowel korte als lange afstanden op het cross country parcours of tijdens marathons. De Lector serie mountainbikes zijn high-end modellen die zorgen voor maximale prestaties op de trails.

GHOST mountainbike voor kinderen

Van de snelle, wendbare GHOST fiets is nu voor het eerst een mountainbike variant voor kinderen verkrijgbaar. Deze GHOST kindermountainbikes zijn er met een veerweg van 24 en 20 inch. Ze zijn niet alleen heel erg leuk, maar ze geven ook het fietsvirus door aan de volgende generatie - als dat niet al in de wieg is gebeurd... Alle modellen in deze serie hebben robuuste onderdelen die weinig onderhoud vergen en de fietsen zijn precies afgestemd op kinderen.