Cube fiets

Ontdek de ultieme prestatiegerichte fietsen in onze uitgebreide collectie Cube fietsen. Cube fietsen belichamen vakmanschap, innovatie en passie voor het rijden. Van baanbrekende mountainbikes tot snelle racefietsen en veelzijdige stadsfietsen, wij bieden een breed scala aan modellen die voldoen aan de behoeften van elke fietser. Met hoogwaardige materialen, geavanceerde technologieën en doordachte ontwerpen bieden Cube fietsen een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu over ruig terrein navigeert of kilometers op de weg aflegt, onze Cube fietsen staan garant voor compromisloze prestaties en betrouwbaarheid. Ontdek vandaag nog de perfecte metgezel voor jouw avonturen op twee wielen met onze selectie Cube fietsen.

Filter

18 cube fiets gevonden

Pagina 1 van 2

Cube stadsfietsen

Wij geloven dat een gevoel voor avontuur het leven beter maakt. De fiets kan zoveel meer zijn dan alleen een vervoermiddel; het is een pad naar het verkennen van nieuwe plaatsen, nieuwe mensen en verbazingwekkende ervaringen. Zo zijn de Cube stadsfietsen ideaal voor elk segment en type fietstocht. Met een ruim assortiment aan stadsfietsen draagt Cube bij aan de manier waarop mensen zich verplaatsen. De Cube stadsfietsen combineren alles wat mensen nodig hebben. Genoeg redenen om minder snel te kiezen voor een auto en juist gaan reizen met een Cube stadsfiets.

Cube hybride fietsen

Het voordeel van een hybride fiets is dat je het op vele manieren kunt inzetten. Hybride fietsen kunnen zowel voor alledaags gebruik als voor langere tourritten worden gebruikt. De Cube hybride fietsen zijn toonaangevend en staan er bekend om dat ze goed fietsen en fijn aanvoelen. Met vele versnellingen zijn de Cube hybride kun je op verschillende terreinen fietsen. De Cube hybride fietsen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit en zijn te onderscheiden in Hybride fietsen zijn te onderscheiden in Crosshybride fietsen, Fitness hybride fietsen, Lifestyle & Urban hybride fietsen en trekking hybride.

Cube kinderfietsen

Ook voor de kleinsten is het mogelijk om kennis te maken met de kwaliteit van Cube kinderfietsen, want wat is er nu mooier dan de wereld ontdekken op tweewielen? Met de fietsen van Cube is een fijne fietservaring gegarandeerd, ongeacht de leeftijd. Van het eerste voorzichtige ritje op twee wielen tot aan serieuze wedstrijden, Cube kinderfietsen zijn geschikt voor de groten en de kleintjes. Daarnaast hebben we allerlei leuke fietsaccessoires waarmee ze ook op het schoolplein de show kunnen stelen.

Cube racefietsen

Cube racefiets is een uitnodiging om een stuk te gaan fietsen. Van hoge bergtoppen tot buurtstraten en fietspaden. Haal het beste uit elke fietsrit met één van onze Cube racefietsen. De Cube racefietsen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als voor heren. Met een verscheidenheid aan Cube racefietsen verkrijgbaar in meerdere kleuren, biedt Cube een superieure ervaring afgestemd op je unieke fietsbehoeften en interesses.

Cube mountainbikes

Wie op zoek is naar een robuuste fietservaring, vindt dit en meer met de Cuba mountainbike. Mountainbikes zijn ontworpen om van het terrein te gaan en met relatief gemak over grind en andere oneffen oppervlakken te navigeren. Zowel dames- als herenmountainbikes bieden een breed scala aan functies om de best mogelijke rit te garanderen. Kies uit een van de vele Cube mountainbikes zoals Cube Acid, Cube Aim, Cube Analog, Cube Attention, Cube Reaction en Cube Stereo. Mountainbikes zijn ook ontworpen om licht en toch stabiel te zijn, zodat je zelfs de moeilijkste hobbels en bochten aankunt.

Online Cube fiets bestellen

Cube fietsen zijn populair. Leenders Fietsen is een van de Cube dealers in Nederland met een groot assortiment en die de mogelijkheid biedt om de Cube fietsen te testen in onze fietsenzaak. Wil je een Cube fiets kopen? Bekijk het aanbod online, plaats de gewenste fiets in je winkelwagen en rond het bestelproces af! Vanaf daar gaan we voor je aan de slag om je met je nieuwe Cube fiets kennis te laten maken. Wil je liever een Cube fiets uitproberen? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Hengelo en maak een proefrit!