Waarvoor kun je in onze werkplaats terecht?

  • Reparaties: indien mogelijk klaar terwijl je wacht. Als dat niet mogelijk is, kun je van ons een leenfiets krijgen indien beschikbaar.
  • Service- en onderhoudsbeurten: dit kan een periodieke beurt zijn of gewoon als je denkt dat het tijd is voor onderhoud. Als je het wilt, kun je tijdelijk een leenfiets van ons krijgen indien beschikbaar.

In overleg en tegen een kleine vergoeding kunnen wij je fiets ophalen en weer terugbrengen. Deze service is gratis als je bij ons een serviceabonnement afsluit.

Shimano Service Center

Shimano Service Center word je niet zomaar. Je moet voldoen aan de strenge eisen van Shimano en deze ook jaarlijks vast weten te houden. Elk jaar weer controleert Shimano of je nog voldoet aan de hoge standaard die zij stellen aan hun service centers.

Shimano onderdelen

Een Shimano Service Center gebruikt alleen Shimano onderdelen en gebruikt de laatste technologieën voor reparaties en onderhoud.

Onze werkplaats

Leenders Fietsen beschikt over een professionele en gespecialiseerde werkplaats voor onderhoud aan en reparatie van je fiets. De werkplaats bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. De ene afdeling maakt alleen nieuwe fietsen klaar en de andere voert onderhoud en reparaties uit.

Al onze fietsmonteurs zijn gecertificeerd en ze volgen het hele jaar door opleidingen en cursussen om het serviceniveau hoog te kunnen houden.

Woon je in de buurt, bijvoorbeeld in Enschede of Almelo en zoek je een fietsenmaker? Iedereen kan bij ons terecht. Ook als je je fiets of e-bike niet bij ons gekocht hebt. Fietsers uit Twente en zelfs andere delen van Nederland komen naar ons toe vanwege het hoge niveau van service. Lees onze reviews maar eens!

Maak via het formulier een afspraak voor een servicebeurt, ander onderhoud of reparatie. Laat even weten wat er moet gebeuren en welke dagen het beste uitkomt. Dan nemen we contact op om dit verder in te plannen.

Je kunt ook direct met ons contact opnemen via Whatsapp 074-250 88 02.