Batavus fiets

Ontdek de uitmuntende kwaliteit en innovatieve ontwerpen van Batavus fietsen bij Leenders Fietsen. Als toonaangevend merk op het gebied van fietsen biedt Batavus een breed scala aan modellen, variërend van stadsfietsen tot elektrische fietsen, die allemaal gekenmerkt worden door hun duurzaamheid, comfort en prestaties. Elke Batavus fiets is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor ze geschikt zijn voor zowel dagelijks gebruik als lange afstanden. Met een Batavus fiets ben je verzekerd van een betrouwbare metgezel voor al jouw fietsavonturen. Ontdek vandaag nog het assortiment Batavus fietsen bij Leenders Fietsen en ervaar het vakmanschap en de rijervaring waar Batavus bekend om staat.

Filter

35 batavus fiets gevonden

Pagina 1 van 3

Een Batavus fiets voor elk type fietser

Leenders Fietsen biedt een grote diversiteit aan Batavus fietsen voor elk type fietser. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige stadsfiets, een elektrische fiets, een elektrische stadsfiets of een elektrische sportieve fiets, we hebben alle Batavus fietsen die je nodig hebt. Blader door onze gloednieuwe modellen of kies je favoriete categorie. We bieden fietsen voor elk budget en elke stijl.

Batavus dames fietsen

Kenmerkend voor een damesfiets is natuurlijk de schuine stang. Vaak zie je nu daarnaast de lage instap mogelijkheid. Comfortabel en veilig opstappen is wat je wilt. Eigenlijk vreemd dat we voor vrouwen damesfietsen, moederfietsen en omafietsen hebben. De fietsen zijn natuurlijk voor elke vrouw geschikt en ook steeds meer mannen kopen een gewone damesfiets. Wel heeft elk type fiets eigen kenmerken. Zo is een moederfiets vaak geschikter voor kinderzitjes. Denk goed na over waar je de fiets voor wilt gebruiken, dan helpen we je verder met het uitzoeken van de fiets die daarbij past. De Batavus Mambo 7 N7 is een stevige moederfiets met zeven versnellingen of ga voor de trendy transportfiets van Batavus Packd-3 D49 Nr3.

Batavus heren fietsen

Vooral door de opkomst van de elektrische fiets verdwijnen de traditionele heren fietsen steeds meer uit het straatbeeld. Maar de fietsen met mannenstang hebben ook zeker nog voordelen. Door de driehoek zijn de frames sterker en ook beter geschikt, bijvoorbeeld voor het vervoeren van bagage. Bij Leenders heb je volop keuze zoals de Batavus Dinsdag Exclusive Plus of de Batavus Finez Exclusive H57 A8. Bekijk ook onze andere Batavus herenfietsen!

Batavus fietsen: kwaliteit gegarandeerd

De Batavus fietsen zijn gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en worden voortdurend getest om er zeker van te zijn dat ze aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De Batavus fietsen zijn gemaakt op basis van de nieuwste technologie. We weten dat het belangrijk is dat je fiets zowel veilig als betrouwbaar is. We hebben diverse fietsverzekeringen beschikbaar om je gedekt te houden voor eventuele diefstal of schade.

Batavus fiets kopen bij Leenders Fietsen

Een fiets kopen is niet makkelijk als er zoveel keuze is. Bij Leenders Fietsen kun je terecht voor deskundig advies en in onze fietsenwinkel kun je veel fietsen uitproberen op onze eigen interne testbaan. Zo weet je zeker dat de fiets helemaal bij je past. Natuurlijk kun je ook online een fiets kopen. We brengen hem rijklaar bij je thuis. Wist je dat je bij ons ook online een afspraak kunt maken voor een servicebeurt, onderhoud of reparatie? We helpen je graag verder bij onze Shimano Service Center!