Cube mountainbike

Cube is in 1993 opgericht door Marcus Pürner. Marcus begon met het ontwikkelen van fietsen in zijn vaders meubelfabriek in Waldershof, Duitsland. Hij had 50 m2 tot zijn beschikking om aan zijn droomfietsen te werken, en nu is Cube In een paar jaar tijd is uitgegroeid tot de grootste Europese producent op het gebied van Race & ATB fietsen en staan bekend om hun Duitse degelijkheid en het mooie design. De fietsen van Cube zijn dan ook een lust voor het oog.

Filter

27 cube mountainbike gevonden

Pagina 1 van 3

Cube mountainbike heren

Cube is een Duits merk van fietsen. Het bedrijf produceert een verschillende modellen aan mountainbikes specifiek ontworpen voor mannen. Deze fietsen hebben vaak eigenschappen zoals een stevig frame, vering en grof profiel banden voor off-road rijden. Ze kunnen ook meerdere versnellingen en schijfremmen hebben, waardoor ze geschikt zijn voor steile terreinen en technische paden. Deze mountainbikes kunnen ook verschillende wielmaten hebben, 27,5 inch en 29 inch, wat invloed kan hebben op de besturing van de fiets in verschillende off-road terreinen.

Cube mountainbike dames

Er zijn verschillende mountainbikes van Cube specifiek ontworpen voor vrouwen. Deze fietsen zijn vaak specifiek afgestemd op het lichaam van vrouwen, zoals een kleiner frame en een lager zadelpunt. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te besturen en comfortabeler voor vrouwelijke rijders. Sommige modellen kunnen ook specifiek gepositioneerde vering hebben en een specifieke zithouding om de druk op de zitvlakken te verminderen.

Cube mountainbike full suspension

Cube is een Duits merk van fietsen. De full suspension mountainbike is ontworpen voor off-road rijden op technische paden en ruig terrein, waardoor extra comfort en controle wordt geboden voor de rijder. Het veringssysteem werkt door de impact van oneffenheden en obstakels op het pad op te vangen, waardoor de wielen contact houden met de grond en een soepelere rit biedt.

Cube biedt een breed scala aan full suspension mountainbikes, met verschillende modellen die zijn ontworpen voor specifieke soorten rijden, zoals cross-country, enduro of downhill.

Cube hardtail mountainbike

Cube heeft een aantal hardtail modellen. Dit zijn mountainbikes met alleen voorvork vering. Het verschil tussen een hardtail en een full suspension mountainbike is dat een hardtail frame een stuk stijver is natuurlijk wat zorgt voor een net iets snellere acceleratie. Met een full suspension merk je ook minder van de heuvels en het ruwe terrein en met een hardtail daarin tegen voel je alles wat op je pad komt een stuk meer.