Cube

Cube is opgericht in 1993 in Duitsland en richt zich vooral op de sportieve fietsen. Vanuit Waldershof in het oosten van Duitsland worden vele duizenden fietsen in elkaar gezet. Alle fietsen worden uitgebreid getest om aan de hoge eisen te voldoen. Qua prijs liggen de fietsen van Cube vaak wat onder de prijzen van de andere merken, maar kwalitatief doen ze er niet voor onder. De Cube Litening racefiets en de Cube Stereo mtb zijn zeker fietsen die je moet overwegen als je waar voor je geld wilt.

Naast Cube racefietsen en mountainbikes hebben ze ook een mooi aanbod e-bikes. De Cube Kathmandu is een veel verkochte fiets in onze fietsenwinkel. Uitgerust met een Bosch middenmotor brengen de elektrische fietsen van Cube je overal waar je zijn moet met net even dat steuntje in de rug.

Wil je een Cube fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Cube e-bike, racefiets of mountainbike kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze shop voor het beste advies.

Filter