Mountainbike

Stap op de pedalen van een mountainbike en je voelt je meteen weer als een kind. De onbeperkte vrijheid die een mountainbike biedt, zorgt voor een glimlach op je gezicht. Mountainbikes zijn een van de beste manieren om de buitenlucht te verkennen, waarbij je diep de wildernis in kunt trappen of gewoon door de stad kunt fietsen.

Ga je voor een full-suspension mountainbike of voor een hardtail mountainbike? Als je net begint en niet bekend bent met een mountainbike, dan zeggen deze termen je hoogstwaarschijnlijk niets. We vertellen je graag meer over de verschillen in mountainbikes.

Filter

71 mountainbike gevonden

Lentedeals

Ghost Kato Fs

1.099,-  Adviesprijs 1.699,- 
Lentedeals

Ghost Nirvana Tour Universal

1.199,-  Adviesprijs 1.799,- 
Lentedeals

Trek X-Caliber 9

1.319,20  Adviesprijs 1.649,- 

20% korting mountainbikes

op geselecteerde modellen
Lentedeals

Ghost Kato 20 Pro

399,-  Adviesprijs 509,- 
Lentedeals

Ghost Nirvana Tour

925,-  Adviesprijs 1.399,- 
Lentedeals

Ghost Nirvana Tour Essential

999,-  Adviesprijs 1.499,- 
Lentedeals

Ghost Kato Fs Universal

1.499,-  Adviesprijs 2.199,- 
Pagina 1 van 6

Mountainbike met full-suspension

Een full-suspension mountainbike heeft zowel voorvering als achtervering voor het meeste comfort tijdens heerlijke ritten in het bos of in de bergen. Doordat de technologie en het ontwerp rond de verende verbindingen en het frameontwerp voortdurend worden verfijnd, hebben de beste volledig geveerde mountainbikes alle disciplines van het mountainbiken overgenomen. De full-suspension mountainbikes worden gebruikt om de vele voordelen die de mountainbike biedt. Meer tractie, extra comfort en vertrouwen die je kunt vinden bij het rijden van een mountainbike op alle soorten terreinen. Je hoeft niet veel geld uit te geven om een geweldige full-suspension mountainbike te kopen.

Hardtail mountainbike

Een hardtail mountainbike heeft alleen voorvering. Van woon-werkverkeer tot trailrijden in het weekend is een hardtail mountainbike de beste fiets voor veelzijdigheid en terreinrijden. Maak van elke rit, op elke route, een rit om nooit te vergeten. In Nederland kun je hier nog wel mee uit de voeten. Deze fietsen zijn perfect voor beginners, ervaren rijders en rijders die gewoon lekker willen cruisen. Als je even de smaak te pakken hebt groei je door naar een full-suspension of zelfs naar een e-mtb.

Mountainbike kiezen

Mountainbike is een geweldige activiteit die je elk seizoen kunt doen. Het houdt je niet alleen in vorm, maar zorgt er ook voor dat je adrenaline kunt pompen. Mountainbikes zijn er in verschillende stijlen. Het is daarom goed om als eerst te bepalen welke stijl mountainbike je zoekt. Een keuze maken uit alle geweldige mountainbikes die verkrijgbaar zijn, kan een ontmoedigende taak zijn. Met maar liefst zeven merken en dertien kleuren, is er altijd een geschikte mountainbike voor jou! Kom je er niet helemaal uit? We zijn er om je te helpen. Op zoek naar een betaalbare mountainbike? Bekijk dan ook eens onze outlet pagina met mountainbikes in de aanbieding.

Mountainbike kopen bij Leenders Fietsen

Vind de beste mountainbike voor jou bij Leenders Fietsen. Kies uit onze selectie van full suspension of hardtail mountainbikes van de beste merken zoals Trek, Cube, Haibike, Lapierre, Merida, Ghosten Olympia. Ons winkelpersoneel kun je helpen bij je keuzen. Wist je dat je bij ons een gratis bodyscankrijgt bij een nieuwe fiets. Dit om de fiets geheel op je af te stemmen, zodat je geen klachten ervaart. Heb je nog vragen over een specifieke mountainbike of wil je graag meer informatie? Je kunt contact met ons opnemen via 074-2914355 of stuur een e-mail naar klantenservice@leendersfietsen.nl.