Onbezorgd op pad met onze servicepakketten

Servicepakket


Een fiets kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Dan is het wel zo prettig dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over service en onderhoud. Sluit een servicepakket af bij de aankoop van je fiets en je kan veilig en onbezorgd op weg. Geen onverwachte kosten meer, een vast bedrag per maand.

Verder aanvullende informatie:

  • Ook bij het afsluiten van het Servicepakket Basis laten we je niet in de kou staan. In overleg halen we je bij problemen nog steeds op. Wil je ook haal en brengservice bij regulier service & onderhoud? Dan kun je het Servicepakket Plus afsluiten.
  • Voor bakfietsen kun je alleen het Servicepakket Plus afsluiten.
  • Om aanspraak te maken op de 5 jaar garantie is het van belang dat je de service interval aanhoudt zoals hieronder vermeld:

Servicebeurten interval
1e servicebeurt na 90 dagen of 500 km
2e servicebeurt na 365 dagen of 5000 km
3e servicebeurt na 730 dagen of 10.000 km
4e servicebeurt na 1095 dagen of 15.000 km
5e servicebeurt na 1460 dagen of 20.000 km
6e servicebeurt na 1825 dagen of 25.000 km

  • Betaling gaat via automatische incasso nadat een digitale machtiging hiervoor is getekend. De minimale duur is 1 jaar, daarna is het Servicepakket per maand opzegbaar.
  • Aanspraak op 5 jaar garantie vervalt als je geen gebruik meer maakt van het Servicepakket. Natuurlijk heb je nog altijd recht op de 2 jaar wettelijke garantie.
  • Een Servicepakket afsluiten kan tot 4 weken na het ophalen van de fiets.

Losse tarieven haal en brengservice: 15,- enkele rit, 27,50 retour

Servicepakket is ook mogelijk op je gekochte tweedehands fiets!

We verkopen bij Leenders best veel tweedehands fietsen. En heb je nu bij ons een tweedehands fiets gekocht dan kun je van hetzelfde service voordeel profiteren als bij een nieuwe fiets. Mooi meegenomen toch? Het enige verschil is dat je bij een occasion geen aanspraak kunt maken op 5 jaar garantie, het is tenslotte een gebruikte fiets. Natuurlijk heb je wel recht op de standaard Bovag garantie van 1 jaar.

De tarieven:

Servicepakket Basis Occasion: 7,50 per maand

Servicepakket Plus Occasion: 10,- per maand

Ook hier is het verschil tussen Basis en Plus de haal en breng service. Bij Plus is die inbegrepen.