Koopzondag 3 maart: geopend van 12.00 - 17.00

Sparta elektrische fietsen

Sparta is een Nederlands fietsenmerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Ze staan bekend om hun hoogwaardige en betrouwbare fietsen voor verschillende doeleinden, waaronder elektrische fietsen. De Sparta elektrische fietsen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en hebben een comfortabele zitpositie, gemakkelijk te bedienen controles en duurzame componenten. Sparta e-bikes zijn verkrijgbaar in een breed scala van stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij je persoonlijke smaak past. Ze zijn verkrijgbaar in modellen voor zowel heren als dames.

Filter

18 sparta elektrische fietsen gevonden

Pagina 1 van 2

Sparta elektrische fiets lage instap

Bij Sparta fietsen met een lage instap zit het zwaartepunt lager wat er dus voor zorgt dat de fiets een stuk veiliger aanvoelt. Een lage instap wordt vaak gezien als een vrouwelijke fiets, maar dat is zeker niet altijd het geval. Het is namelijk ook ideaal voor senioren, door de lage instap kunnen ze gemakkelijker op en af de fiets stappen en dus niet snel je voet blijft haken. Ook als je net een knie of een heup operatie hebt gehad is een fiets met een lage instap ideaal, een voorbeeld hiervan is de Batavus Entree E-Go.

Sparta ION elektrische fiets

De Sparta ion eerste model is in 2003 op de markt. De Sparta ION was een enorm commercieel succes dat kwam omdat de fiets eruit zag als een normale fiets en ook zonder trap ondersteuning fietste als een normale fiets. En heeft daarom ook maar liefst 2× fiets van het jaar gewonnen in 2004 en 2014. En in de oudere modellen tot 2012 hadden ze de motor in het achterwiel verwerkt, ook is er geen trapondersteuning beschikbaar als het schermpje van de Sparta fiets er niet op zit. Het licht van de Sparta ion wordt niet door de accu geproduceerd, maar door een dynamo. Helaas worden de Sparta ION modellen nu niet meer geproduceerd.

Sparta elektrische fiets heren

Elektrische heren fietsen van Sparta zijn specifiek ontworpen voor mannen en hebben vaak eigenschappen zoals een sportieve rijhouding, een stevig frame en een grotere framegrootte. Veel van de heren modellen maken ook gebruik van een middenbuis wat de fiets een stuk steviger maakt. Houd er wel rekening mee dat het ook een stuk moeilijker op en af stappen is. Sommige modellen maken ook gebruik van accessoires zoals een vering of versnellingen, waardoor ze geschikt zijn voor langere afstanden of voor onverharde wegen.

Sparta elektrische fiets dames

Vaak hebben elektrische dames fietsen van het merk Sparta eigenschappen zoals een comfortabele, rechtopstaande rijhouding en een frame dat gemakkelijk in en uit te stappen is. Ook hebben ze bij veel modellen accessoires zoals een achterdrager of mand, waardoor ze handig te gebruiken zijn voor boodschappen of pendelen.