Batavus elektrische fiets

Al sinds 1890 is Batavus een toonaangevend merk in hoogwaardige fietsen. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan bij Batavus voorop. Verder is het gebruik van moderne materialen en trendy kleuren gebruikelijk bij alle Batavus fietsen. Elke fiets heeft een eigen persoonlijkheid, dus er is altijd een Batavus fiets die bij je past.

Elektrische fietsen groeien snel in populariteit, of je nu een beginner bent of regelmatig fietst, er zijn enkele redenen waarom je een elektrische fiets zou willen proberen. Van gezondheid tot aan de mogelijke milieuvoordelen. De fietsfabrikanten spelen hier continue op in. Zo worden de ontwerpen steeds beter, de technologie wordt betrouwbaarder en ook de mogelijkheden worden steeds groter. Een e-bike verruimt je mogelijkheden. Je hebt geen gedoe meer met bijvoorbeeld het vinden van een parkeerplek voor je auto, maar ook kun je lekker op de elektrische fiets naar werk of boodschappen doen


Filter

31 batavus elektrische fiets gevonden

Pagina 1 van 3

Nieuwe plaatsen verkennen met de e-bikes van Batavus

Elektrische fietsen lijken sterk op de traditionele stadsfietsen die we allemaal kennen. Een esthetiek dat het fietsen, trappen en het ontdekken van nieuwe plekken gemakkelijker maakt. Met een e-bike maak je langere tochten dan de traditionele stadsfietsen zonder motor. De ondersteuning van de elektrische fiets helpt je bij het verkennen van nieuwe plaatsen en het beklimmen van offroad terreinen. Een Batavus e-bike helpt je om vanuit stilstand op snelheid te komen. Het is gemakkelijker om in de verkeersstroom te blijven.

Maak fijne ritten met de elektrische stadsfietsen

Reizen met een Batavus elektrische stadsfiets is meestal sneller, handiger en groener dan met de auto, scooter of het openbaar vervoer. De Batavus elektrische stadsfiets is voor korte en lange ritten efficiënter. Neem bijvoorbeeld de Batavus Altura E-Go Power, een comfortabele elektrische stadsfiets met een volledig geïntegreerde accu. Of bekijk de Batavus Suerte Ego 11 500Wh met maar liefst 11 versnellingen en een Bosch Performance motor. Maak de look compleet met de fietsaccessoires en bereid je voor op een ultieme rit met je nieuwe elektrische stadsfiets.

Tip: Het is een goed idee om een fietsverzekering af te sluiten tegen diefstal en eventuele schade. Per 1 april 2022 is het verplicht bij fietsen met een waarde boven de € 3500,- een tweede ART2 gecertificeerd slot te hebben.

Batavus elektrische sportieve fietsen

Nadat je hebt bepaald welk type elektrische fiets voor je geschikt is, is de volgende belangrijke overweging welke klasse het beste bij je behoeften past. De snelheid en type ondersteuning van de elektrische sportieve fiets is een bepalende factor. Zo hebben we bijvoorbeeld de Batavus Dinsdag E-Go sport damesfiets verkrijgbaar met verschillende accutypes (tegen meerprijs). Dit type elektrische fiets ondersteunt terwijl je trapt en behaalt een bepaalde maximale snelheid.

E-bike op afbetaling of leasen

Een elektrische fiets kan een behoorlijke uitgave zijn. Daarom hebben we bij Leenders Bike Totaal verschillende financieringsmogelijkheden en servicemogelijkheden. Het is mogelijk om een e-bike te leasen, zowel zakelijke lease als private lease en een serviceabonnement af te sluiten, zodat je veilig en onbezorgd de weg op kan. Met een serviceabonnement hoef je je geen zorgen meer te maken. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een passende elektrische fiets en je te informeren over de financieringsmogelijkheden.

Leenders Bike totaal is de e-bike specialist

Bij Leenders Bike Totaal vind je zowel online als in onze winkel een zee van Batavus elektrische stadsfietsen en Batavus elektrische sportieve fietsen. Wil je de Batavus elektrische fietsen eerst testen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo. Onze gehele bovenverdieping staat in het teken van elektrische fietsen. Onze fietsexperts staan klaar om je te helpen bij het vinden van je perfecte elektrische fiets. Wil je meer weten over de verschillende opties of merken? Ook hiervoor kun je ons benaderen. Kom langs in onze winkel of neem contact op via 074-2914355 of stuur een e-mail naar klantenservice@leendersbiketotaal.nl.