Batavus elektrische fiets

Al sinds 1890 is Batavus een toonaangevend merk in hoogwaardige fietsen. Al meer dan honderd jaar rollen er in de fabriek in Heerenveen fietsen van de band. Kwaliteitsfietsen waarmee je zonder problemen de weg op kunt. Comfort en veiligheid staan bij Batavus voorop. Verder is het gebruik van moderne materialen en trendy kleuren gebruikelijk bij alle Batavus elektrische fietsen. Elke fiets heeft een eigen persoonlijkheid, dus er is altijd een Batavus fiets die bij je past.

Elektrische fietsen groeien snel in populariteit, of je nu een beginner bent of regelmatig fietst, er zijn enkele redenen waarom je een Batavus elektrische fiets zou willen proberen. Van gezondheid tot aan de mogelijke milieuvoordelen. De fietsfabrikanten spelen hier continue op in. Zo worden de ontwerpen steeds beter, de technologie wordt betrouwbaarder en ook de mogelijkheden worden steeds groter. Een e-bike verruimt je mogelijkheden. Je hebt geen gedoe meer met bijvoorbeeld het vinden van een parkeerplek voor je auto, maar ook kun je lekker op de elektrische fiets naar werk of boodschappen doen

Filter

34 batavus elektrische fiets gevonden

Pagina 1 van 3

Batavus elektrische fiets

Batavus is een bekende Nederlandse fabrikant van fietsen, met een lange traditie van innovatie en kwaliteit. Batavus elektrische fietsen zijn populair vanwege hun betrouwbaarheid, comfort en gebruiksgemak.

De voordelen van een Batavus elektrische fiets:

  • Kwaliteit: Batavus elektrische fietsen worden gemaakt met hoogwaardige materialen en onderdelen, wat resulteert in duurzame en robuuste fiets.
  • Betrouwbaarheid: Batavus elektrische fietsen staan bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur.
  • Comfort: Batavus elektrische fietsen zijn comfortabel om te rijden, met de doordachte ergonomie zijn deze elektrische fietsen uitermate geschikt voor langere afstanden.
  • Gebruiksgemak: Batavus zet zich in voor eenvoudige bediening, waardoor het rijden op een elektrische fiets moeiteloos en plezierig wordt.

Batavus elektrische fiets met middenmotor vs Batavus elektrische fiets met voorwielmotor

Het verschil tussen de Batavus elektrische fiets met middenmotor of met voorwielmotor is de rijervaring. Een middenmotor registreert jouw trapinspanningen en biedt ondersteuning die daarop is afgestemd. Een voorwielmotor is gekoppeld aan een bewegingssensor en verleent altijd onafhankelijke ondersteuning, los van de pedaalbewegingen.

De voorwielmotor trekt je als het ware vooruit en levert constante ondersteuning, vaak moet je ook eerst één pedaalslag maken voordat de ondersteuning merkbaar is. Met een middenmotor ervaar je snellere ondersteuning, wat resulteert in een vloeiende start en een soepelere fietstocht. Met deze informatie kan je een weloverwogen keuze maken die perfect aansluit bij jouw persoonlijke rijstijl en behoeften.

Batavus elektrische fietsen voor dames en heren

Batavus biedt een breed scala aan elektrische fietsen voor dames en heren. Er zijn modellen voor verschillende toepassingen, zoals:

Damesfietsen hebben veelal een lage instap of aflopende bovenbuis, bieden moeiteloos op- en afstappen, vooral bij het dragen van rokken. De frames van damesfietsen zijn vaak iets kleiner, perfect afgestemd op de gemiddelde lengte van vrouwen. Het iets bredere stuur en comfortabel zadel zorgen voor een ontspannen rit.

Herenfietsen hebben een rechte bovenbuis en over het algemeen grotere frames. Met neutralere kleuren, een kleiner stuur en een iets smaller zadel bieden herenfietsen een sportieve fietservaring.

Batavus elektrische fiets testen op onze eigen testbaan:

Ervaar de sensatie van een Batavus elektrische fiets door deze zelf te testen op onze eigen testbaan in de winkel. Onze fietsexperts staan klaar om je te helpen bij het vinden van je perfecte elektrische fiets. Maak een afspraak of kom langs in de winkel.