Koopzondag 3 maart: geopend van 12.00 - 17.00

KOGA fiets

KOGA maakt zijn fietsen met de hand in Heerenveen. Sinds 1974 is KOGA een vaste waarde in het fietslandschap. Andries Gaastra, de oprichter van KOGA, is een echte wielrenner. Zijn familie was de grondlegger van het fietsmerk Batavus. Andries noemde zijn bedrijf KOGA, naar de eerste twee letters van de achternamen van hem en zijn vrouw.

Wanneer je een KOGA fiets wilt aanschaffen, dan ben je bij Leenders Fietsen op de juiste plek. KOGA verdient een mooie, ruime stand om alle modellen te kunnen laten zien. In onze winkel in Hengelo kun je alle KOGA fietsen bekijken en uitproberen. Een KOGA stadsfiets, hybride fiets of racefiets, wat is je keuze?

Filter

10 koga fiets gevonden

Pagina 1 van 1

KOGA dames- en heren fietsen

Wil je een fiets kopen die geschikt is voor mannen of vrouwen? Wij helpen je met raad en daad! De kenmerkende eigenschap van een damesfiets is de schuine stang. Tegenwoordig zie je ook vaak lage instapmogelijkheden, want comfortabel en veilig opstappen is wat je wilt! Bekijk de KOGA F3 damesfietsen. Je ziet ze nog wel, de mannenfietsen met een horizontale stuurpen. We zien steeds vaker dat ook mannen kiezen voor een damesmodel. KOGA heeft verschillende soorten fietsen, zowel voor mannen als vrouwen, en zal zeker aan je specifieke behoeften voldoen. Bekijk ook eens de KOGA F3 herenfietsen.

Maak de perfecte ritten met KOGA stadsfietsen

De perfecte rit met de fiets begint met het kopen van de beste fiets. De KOGA fietsen hebben een aantrekkelijk en trendy design, waarbij elk detail is meegenomen. De KOGA fiets staat garant voor optimaal rijcomfort en fantastische rijeigenschappen. Wist je dat elke KOGA fiets met de hand door één fietsmonteur in elkaar wordt gezet?

Toer de stad door met je KOGA hybride fiets

De mogelijkheden van een KOGA hybride fietsen zijn onbeperkt. De KOGA hybride fiets is een echte alleskunner! Toer door de stad op de hybride fiets of maak een tochtje over de onverharde paden. Wil je een ontwerp dat lichtgewicht is, maar dat niet inboet aan comfort? Je kunt het allemaal hebben met de KOGA Worldtraveller H60. De Worldtraveller heeft een robuust en lichtgewicht aluminium frame met geïntegreerde kabelvoering.

KOGA racefietsen

Er zijn verschillende manieren om je fiets te financieren. Dat kan bijvoorbeeld via een fietsplan van je werk, op afbetaling of via lease. Dat laatste kan zowel privé als zakelijk. Samen kijken we naar alle opties, zodat je snel kunt genieten van ritten op een nieuwe fiets.

Deskundig advies bij Leenders Fietsen

Wanneer er zoveel verschillende soorten KOGA fietsen zijn, is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Leenders Fietsen is de plek waar je terecht kunt voor deskundig advies! In onze fietsenwinkel kun je op onze eigen interne testbaan veel fietsen van KOGA uitproberen. Zo ben je er zeker van dat de fiets goed bij je past. Je kunt je nieuwe KOGA fiets ook online kopen. Overweeg je om je fiets online aan te schaffen? De fiets die je hebt besteld, zal op de door jou gewenste datum rijklaar thuisbezorgd worden. Meer informatie over het verzenden van je fiets? Lees het hier.