Racefiets

Alle topmerken racefietsen zijn in onze speciaalzaak te koop, ook online in de webshop. Racefietsen en gravelbikes van KOGA, Cube en Lapierre en wat te denken van de titanium racefietsen van Van Nicholas om maar eens wat te noemen. Als je net begint met wielrennen is het aan te raden langs te komen zodat we je goed op je racefiets kunnen zetten door middel van een bodyscan. Niet verplicht natuurlijk, je kunt ook makkelijk je racefiets online bestellen.


Filter

17 racefiets gevonden

Pagina 1 van 2

Racefiets speciaalzaak

In onze fietsenwinkel hebben we een mooi aanbod racefietsen. We hebben jarenlange ervaring en kunnen je goed adviseren over de mogelijkheden. Natuurlijk kun je een racefiets ook uitproberen. Elk model is anders. Ben je op zoek naar een aero model en ga je voor snelheid, zoek je een fiets om bergen mee te bedwingen of ga je op avontuur met een gravelbike. Bij Leenders Bike Totaal in Twente slaag je gegarandeerd.

Racefiets heren

Wil je een heren racefiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. We helpen je graag op weg. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden zodat we jou aan je droomfiets kunnen helpen. Zo kun je bijvoorbeeld een racefiets via een fietsplan doen als je die mogelijkheid hebt of via afbetaling. We kijken met jou naar de opties zodat jij op de mooiste racefiets hier wegrijdt.

Racefiets dames

Ook voor een dames racefiets kun je bij Leenders terecht. Het is goed om te zien dat meer en meer ook dames de weg op gaan. Ook voor de sportieve vrouwen onder ons hebben we in onze speciaalzaak racefietsen klaar staan om uit te proberen. Kleinere maten, speciale damesframes, kom eens langs zodat we je de nieuwste ontwikkelingen kunnen laten zien.