Specialized e-mtb's

Specialized elektrische mountainbikes behoren tot de beste die er te krijgen zijn. Uitgerust met de beste onderdelen geven de e-mtb's van Specialized je een rij ervaring die ongeëvenaard is. De elektrische mountainbike wordt steeds populairder en niet zonder reden. Je rijdt trails als nooit tevoren. Met gemak ga je bergop, en met lekkere snelheid ga je ook weer naar beneden. Ook in Nederland kun je profiteren van de voordelen van een Specialized e-mountainbike, je hoeft niet per se naar het buitenland om lekker te knallen. In onze e-mtb store vind je alle topmodellen, klaar om uit te proberen op ons eigen indoor Leenders trail.

Filter


Specialized Turbo Levo serie

De Specialized Turbo Levo zet een nieuwe standaard voor het bedwingen van trails. De krachtige eigenschappen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. De speciaal ontwikkelde Specialized Turbo Full Power 2.2 motor in combinatie met de MasterMind Turbo Control Unit (TCU), zorgen voor een soepele versterking van je inspanningen op de Turbo Levo. Het geoptimaliseerde frame is uitgerust met op maat gemaakte achtervering van 150 mm en aanpasbare geometrie voor een heerlijke rit. Als je dit een keer geprobeerd hebt wil je niets anders meer. Ook verkrijgbaar in SL variant. SL staat voor Super Light, dus dezelfde kwaliteit en nog minder gewicht!

Specialized Turbo Kenevo serie

De Specialized Turbo Kenevo kan de langste en moeilijkste beklimmingen aan. Een e-mountainbike die alles kan. De Turbo Kenevo heeft 180 millimeter veerweg en een ijzersterk chassis en onderdelen. De Specialized Turbo Kenevo is uitgerust met de krachtige 2.2 fietsmotor die je eigen inbreng wel 4 keer versterkt. Met deze Specialized Elektrische Mountainbike bedwing je elk terrein. Meer snelheid en ultieme controle, dat is wat je wilt in een fiets, de Kenevo heeft het. Ook verkrijgbaar in een Super Light versie, de Turbo Kenevo SL.

Specialized Turbo Tero serie

De Specialized Turbo Tero combineert de eigenschappen van een hardtail mountainbike met elektrische power. Deze combi maakt het een fiets voor elk terrein en elk doel. Handig zijn ook extra bevestigingen op het frame voor meer laadcapaciteit. Zo kun je met de Specialized Turbo Tero alle kanten op. Het is zelfs mogelijk om een kinderzitje te installeren. Dus naast de uitdaging zoeken op trails kun je ook in de stad prima uit de voeten. Ga met de Turbo Tero op ontdekkingstocht. Je zult niet teleurgesteld worden.