Speed pedelec

Bij Leenders Fietsen brengen onze speed pedelecs je in no-time van A naar B met een flinke dosis snelheid en stijl! Met deze krachtige e-bikes maak je van forenzen een fluitje van een cent. Geniet van de wind door je haren terwijl je vliegt over wegen en paden. Onze collectie speed pedelecs combineert snelheid met comfort en betrouwbaarheid, waardoor lange afstanden een feestje worden. Of je nu naar je werk sjeest of gewoon een snelle rit wilt maken, onze speed pedelecs zijn er klaar voor. Met verschillende modellen en topklasse functies hebben we bij Leenders Fietsen dé perfecte speed pedelec die jouw rit transformeert in een avontuurlijke ervaring!

Filter

20 speed pedelec gevonden

Pagina 1 van 2

Wat zijn de voordelen van een speed pedelec?

  • Een speed pedelec kan snelheden tot wel 45 kilometer per uur bereiken. Het verschil met een normale e-bike is dat de trapondersteuning bij 25 kilometer per uur al stopt.
  • Een speed pedelec is ideaal voor mensen die snel en filevrij op locatie willen komen zonder afhankelijk te zijn van files of het openbaar vervoer.
  • Met een speed pedelec kun je langere afstanden afleggen zonder al te veel inspanning. Kies ervoor om meer te trappen en je inspanning te verhogen, of je genieten van een rustige rit terwijl de motor het meeste werk doet.

Speed pedelec kopen

Overweeg je een speed pedelec te kopen? Ontdek dan de mogelijkheden in onze winkel. Met diverse modellen hebben we de ideale high-speed e-bike voor jou. Het is de ideale fiets voor woon werk verkeer. We zien vaak dat deze fiets gebruikt wordt voor afstanden vanaf 20km ongeveer enkele reis. Het verschil qua reistijd met een auto is verwaarloosbaar en je bent ook nog eens lekker aan het bewegen. Informeer ook eens of je via je werk een speed pedelec kunt kopen. Werkgevers hebben vaak prima fietsplannen om de aanschaf van zo'n e-bike mogelijk te maken.

Stromer speed pedelec

Een Stromer speed pedelec is net als vele andere speed pedelecs een perfecte vervanging voor de auto. Deze fietsen hebben een stijlvolle uitstraling en bieden een fantastische fietservaring. De Stromer ST3 Pinion is zelfs verkozen tot speed pedelec van het jaar 2024! Het Zwitserse merk is toonaangevend in de speed bike markt. Als je kiest voor een Stromer zul je niet teleurgesteld zijn.

Beste speed pedelec

Wat voor jou de beste speed pedelec is, hangt af van je wensen. De speedbikes van Stromer en Riese & Muller zitten in het hogere segment. Ook merken als Cube, Kalkhoff, Sparta en Gazelle hebben speed pedelecs in het assortiment. Verschillen zitten in afwerking, design en gebruikte onderdelen. De meeste speedbikes zijn helemaal naar eigen wens samen te stellen. Heb je interesse in een snelle elektrische fiets kom dan langs in onze winkel.

Speed pedelec testen op onze eigen testbaan

Persoonlijke ervaring vinden wij belangrijk. Bezoek onze winkel in Hengelo, waar je op onze eigen testbaan verschillende modellen speed pedelecs kunt uitproberen. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van jouw ideale fiets.