Cube e-bikes

Veel fietsers zijn wel bekend met het Duitse fietsenmerk Cube en haar kwalitatieve fietsen met sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Cube is opgericht in 1993 in Duitsland en richt zich als merk vooral op de sportieve fietsen. Vanuit Waldershof in het oosten van Duitsland worden vele duizenden fietsen in elkaar gezet. Ook op het gebied van elektrische fietsen. Alle fietsen worden uitgebreid getest om aan hoge eisen te voldoen. In vergelijking met andere merken, zijn de prijzen van de Cube fietsen aan de lagere kant. Dat neemt niets weg van de hoogwaardige kwaliteit van het frame en onderdelen.


Filter


Cube e-bikes

De Cube e-bikes zijn uitgerust met een Bosch middenmotor die het overneemt zodra je extra hulp of vaart nodig hebt. Met verschillende versnellingen bieden de Cube e-bikes alle standaard schakel- en versnellingsmogelijkheden die je van een Cube fiets mag verwachten. Als je meer kracht nodig hebt, schakel je gewoon over naar de ondersteunde modus en ga je op weg. Cube heeft naast huidige fietsen ook een uitgebreid assortiment aan e-bikes zoals elektrische stadsfietsen, elektrische sportieve fietsen en elektrische bakfietsen. Met deze fietsen kun je zorgeloos en comfortabel op avontuur gaan. De Cube Kathmandu is een veel verkochte Cube elektrische fiets.

Cube elektrische stadsfietsen

Naar buiten gaan om te fietsen is niet alleen een goede oefening, de frisse lucht en het landschap kunnen ook verkwikkend zijn. Maar ook als je een beetje extra hulp nodig hebt in het dagelijkse leven om sneller en gemakkelijker naar werk te fietsen of om langere afstanden te kunnen fietsen, kan een elektrische stadsfiets de ideale oplossing voor je zijn. Een groot voordeel van de elektrische stadsfiets is dat zowel veiligheids- als comfortvoorzieningen gemakkelijker kunnen worden ingebouwd. Dankzij de elektrische ondersteuning die de Cube elektrische stadsfiets biedt hoef je je geen zorgen te maken of je beenkracht je ambities kan bijhouden. De Cube elektrische stadsfietsen worden aangedreven door het Bosch aandrijfsysteem, een van de meest betrouwbare systemen op de markt. Dit aandrijfsysteem is aangesloten op de trapas, waardoor je met kleine trapbewegingen al een goede snelheid maakt. Bovendien is de elektrische stadsfiets een aantrekkelijker alternatief als vervoer, omdat het gemakkelijker is om boodschappen of werkspullen te vervoeren.

Cube elektrische sportieve fietsen

De Cube elektrische sportieve fietsen zijn geschikt om de ene dag door de stad te rijden en de volgende dag door modder, grind of gras. Cube elektrische sportieve fietsen zijn gebouwd met het beste van alles. Zo heeft de Cube Supreme Sport serie een tijdloos design en zijn de fietsen gemaakt van de beste e-bike technologie is zijn klasse voor een soepele rit elke keer weer. Tijdens het fietsen kun je soms wel een steuntje in de rug gebruiken. Voel de ultieme vrijheid van de fiets en bedwing zware terreinen, heuvelachtige straten en alles daar tussenin.

Cube elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen zijn grote fietsen met meestal een opbergruimte vooraan. Hierdoor passen de extra brede ladingen door smalle openingen. De werking is identiek aan die van een gewone stadsfiets, alleen met een extra standaard voor het evenwicht bij stilstand en bij de versie zonder aandrijving is wat extra beenkracht nodig. Zo is de Cube Cargo Hybrid 500 voorzien van een Bosch Cargo Line middenmotor. De elektrische motor van de elektrische bakfiets neemt de inspanning van het trappen weg. Dankzij de elektrische motor kun je met een elektrische bakfiets verder en sneller rijden met zware goederen door drukke straten te verplaatsen zonder dat je er last van hebt.

Cube e-bike kopen

Elektrische fietsen zijn inmiddels niet weg te denken uit het huidige straatbeeld. Daarnaast is ook de elektrische mountainbike, ook wel e-mtb genoemd, aan een opmars bezig. De e-bikes van Cube worden op elk onderdeel uitvoerig getest. Daarnaast zijn de betaalbare Cube elektrische fietsen voorzien van de nieuwste technologie. Bij e-bikes is het vooral belangrijk om naar de winkel te gaan om de elektrische fiets uit te proberen. De sensatie van het rijden op een e-bike is even wennen, het is net even anders als een gewone fiets. Met de elektrische fietsen van Cube is geen windvlaag te sterk en geen heuvel te hoog. Als je op zoek bent naar een Cube e-bike, dan ben je bij Leenders Bike Totaal op het juiste adres. In onze fietsenwinkel in Hengelo staat de gehele bovenverdieping in het teken van e-bikes.