Cube e-bikes

Ontdek de kracht van elektrisch fietsen met Cube e-bikes bij Leenders Fietsen! Of je nu op zoek bent naar meer snelheid, gemakkelijker bergop wilt rijden of gewoonweg wilt genieten van langere ritten zonder vermoeidheid, Cube e-bikes hebben het allemaal. Met hun geavanceerde technologie, hoogwaardige componenten en stijlvolle ontwerpen bieden ze de perfecte combinatie van prestaties en comfort. Of je nu door de stad zoeft, het platteland verkent of nieuwe avonturen aangaat, deze elektrische fietsen staan klaar om je te ondersteunen. Ervaar het gemak en plezier van elektrisch fietsen met een Cube e-bike van Leenders Fietsen. Bekijk onze collectie en vind jouw perfecte fiets.

Filter


Cube is een vooraanstaande fabrikant van elektrische fietsen die bekend staat om zijn innovatieve designs, hoogwaardige materialen en uitstekende prestaties. Of je nu de dagelijkse route naar het werk aflegt, ontspant in je vrije tijd of avontuur opzoekt, Cube biedt een uitgebreid assortiment elektrische fietsen voor elke behoefte.

De voordelen van een Cube elektrische fiets

  • Innovatief en kwalitatief: Cube is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van de prestaties van zijn elektrische fietsen. Innovatie staat centraal in elke Cube fiets, waardoor je altijd geniet van de nieuwste functies en technologieën.
  • Middenmotor: De meeste Cube elektrische fietsen zijn uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor. Deze zorgt voor een optimale gewichtsverdeling, verbeterde handling en ongeëvenaarde tractie.
  • Uitgebreid aanbod: Cube biedt een breed scala aan elektrische fietsen voor dames en heren, geschikt voor diverse toepassingen. Ontdek het Cube assortiment en vind de perfecte match voor jouw fietsbehoeften.
  • Getest op eigen testbaan: Cube heeft een eigen testbaan waar alle elektrische fietsen uitvoerig worden getest. Met zorg ontworpen en grondig gecontroleerd, bieden Cube fietsen een ongeëvenaarde rijervaring.

De verschillende modellen Cube elektrische fietsen

Cube elektrische stadsfietsen

Geniet van het dagelijkse fietsgemak met de Cube elektrische stadsfietsen. Perfect voor woon-werkverkeer en ontspannen ritjes door de stad. Met Bosch aandrijfsysteem en praktische functies zijn deze stadsfietsen een slimme keuze.

Cuve elektrische sportieve fietsen

Cube's elektrische sportieve fietsen combineren stijl met prestatie. Van stadsstraten tot modderige paden, deze fietsen bieden het beste van beide werelden.

Cube elektrische fietsen met middenmotor vs Cube elektrische fietsen met voorwielmotor

Het verschil tussen een Cube elektrische fiets met middenmotor en een variant met voorwielmotor is de rijervaring. Een middenmotor detecteert jouw krachtsinspanningen en biedt daarop afgestemde ondersteuning. Aan de andere kant is een voorwielmotor verbonden met een bewegingssensor en biedt onafhankelijke ondersteuning, deze trekt je als het ware vooruit en levert een constante ondersteuning.

Bij een voorwielmotor moet je vaak één pedaalslag maken voordat de ondersteuning merkbaar is. Met een middenmotor krijg je sneller ondersteuning, wat resulteert in een vloeiende start en soepeler fietsen.

Cube elektrische fietsen testen

Wij nodigen je graag uit om de Cube elektrische fietsen persoonlijk te ervaren. Bezoek onze winkel in Hengelo, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het vinden van de ideale e-bike voor jou.

Cube elektrische fietsen kopen

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daarnaast zijn de betaalbare Cube elektrische fietsen voorzien van de nieuwste technologie. Met de elektrische fietsen van Cube is geen windvlaag te sterk en geen heuvel te hoog. Bezoek onze fietsenwinkel in Hengelo en ontdek het volledige aanbod op onze speciale e-bike bovenverdieping.