Winora elektrische fiets

Winora is een Duits fietsmerk en opgericht in 1914. Ze hebben een breed assortiment hoge kwaliteit elektrische fietsen. Met hun fietsen willen ze iedereen dat gevoel van onafhankelijkheid geven. Met een uitgebreid assortiment aan fietsen biedt Winora de perfecte elektrische fiets voor elke rijstijl en behoefte. Van krachtige motoren tot geavanceerde accutechnologieën, elke Winora e-bike is ontworpen voor optimale prestaties en comfort. De fietsen van Winora zijn vakkundig vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van innovatieve functies om een moeiteloze en plezierige rijervaring te garanderen. Of je nu door de stad wilt cruisen of de natuur wilt verkennen, met een Winora elektrische fiets geniet je van een soepele en betrouwbare rit. Bekijk het aanbod en vind de fiets die het beste past bij jouw behoeftes.

Filter

15 winora elektrische fiets gevonden

Lentedeals

Winora Sinus 9

2.499,-  Adviesprijs 3.599,- 
Lentedeals

Winora Sinus iX12 Uni

2.499,-  Adviesprijs 3.699,- 
Lentedeals

Winora E-Flitzer

1.799,-  Adviesprijs 2.599,- 
Lentedeals

Winora Yakun 10

2.999,-  Adviesprijs 4.299,- 
Lentedeals

Winora Tria 9

1.999,-  Adviesprijs 2.899,- 
Lentedeals

Winora Sinus Ix10 Ladies

1.999,-  Adviesprijs 2.999,- 
Lentedeals

Winora Yucatan R8f Wave I500wh 28" 8-g Nexus

2.299,-  Adviesprijs 3.299,- 
Lentedeals

Winora Tria 9 Wave

1.999,-  Adviesprijs 2.899,- 
Lentedeals

Winora Sinus R8f

2.799,-  Adviesprijs 3.999,- 
Lentedeals

Winora Yakun 12

3.199,-  Adviesprijs 4.699,- 
Lentedeals

Winora Tria 10

3.099,-
Pagina 1 van 2

Duurzame e-bikes van Winora

De elektrische fiets is een prachtig vervoermiddel. Het vermindert de ecologische voetafdruk en het is gezond! Bij Winora vinden ze duurzaamheid belangrijk. Er wordt continu gekeken naar mogelijkheden om processen duurzaam in te richten, zoals het verminderen van afval tijdens het productieproces of andere manieren om de wereld een stukje beter te maken.

Winora elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Winora veranderen mensen in dagelijkse fietsers. Het gemak, de ondersteuning en het gevoel van de e-bike, zal ervoor zorgen dat je vaker gaat fietsen. De Winora e-bike is uitgerust met een motor die gedeeltelijk of volledig verantwoordelijk is voor de aandrijving van je fiets. Het vermogen van de Mahle Ebikemotion x35+ of de Bosch Performance motor kan variëren van 250 Watt tot 630 Watt. Op zoek naar een Winora elektrische stadsfiets? Bekijk de Winora Sinus R8F Eco elektrische stadsfiets. De Bosch Active Plus-aandrijving biedt voldoende vermogen voor elk avontuur! Of ga voor de Winora Tria 10 51! Dit is een elektrische fiets met een lage instap en is een echte alledaagse held.

Ga de uitdaging aan met Winora elektrische sportieve fietsen

Winora e-bike is een stralende ster. Het is niet alleen een milieuvriendelijk vervoermiddel, het biedt ook vele voordelen vergeleken met andere vormen van vervoer op korte tot middellange afstanden. Een ultieme upgrade van een gewone fiets naar een glimmende nieuwe elektrische sportieve fiets. Met het stoere ontwerp, de beschikbare kleuren en de verschillende opties, is er altijd een geschikte Winora elektrische sportieve fiets voor jou!

Winora e-bike kopen bij Leenders Fietsen

Wil je de Winora elektrische fietsen graag eerst even testen? Kom dan langs in onze winkel in Hengelo. Onze gehele bovenverdieping staat in het teken van elektrische fietsen. In ons e-bike center staan alle bekende modellen van Winora! Heb je hulp nodig? Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze! Wil je meer weten over Winora? Neem dan contact met ons op via 074-2914355 of stuur een e-mail naar klantenservice@leendersfietsen.nl en we zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden!