Gazelle elektrische fietsen

Gazelle is een Nederlands bedrijf dat sinds 1892 fietsen produceert. Het bedrijf werd opgericht door Willem Kollen, die begon met het bouwen van fietsen in zijn werkplaats in Dieren. In de vroege jaren richtte Gazelle zich op het produceren van hoogwaardige racefietsen voor de competitieve wielersport, maar met de tijd heeft het bedrijf zijn productenlijn uitgebreid met een breed assortiment fietsen voor verschillende doeleinden. Gazelle is een van de bekendste en gerespecteerde fietsmerken in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf blijft hoogwaardige fietsen produceren voor een breed scala aan doeleinden. Gazelle is ook toegewijd aan duurzaamheid en werkt aan het verminderen van hun milieueffecten door middel van materialenkeuzes en productieprocessen.


Filter

24 gazelle elektrische fietsen gevonden

Pagina 1 van 2

Gazelle elektrische fiets dames

Gazelle dames e-bikes zijn voorzien van een lage instap en een frame speciaal afgesteld op het lichaam van een vrouw. Ook maakt Gazelle gebruik van krachtige elektrische motoren waardoor je moeiteloos tegen de wind en bergen fietst, en de batterijen jaren meegaan.

Gazelle elektrische fiets heren

Gazelle heren e-bikes hebben vaak een sportieve zithouding en een frame die speciaal is afgesteld op het fysiek van een man. En door de trapondersteuning van de elektrische motor kom je moeiteloos op je bestemming aan.

Gazelle elektrische fiets middenmotor

Gazelle heeft een aantal modellen met een midden motor. De reden dat ze het in het midden plaatsen is omdat het zorgt voor een betere gewichtsverdeling waardoor de fiets dus een stuk stabieler aanvoelt.

Aanbieding Gazelle elektrische fiets

Een fiets kopen is niet makkelijk als er zoveel keuze is. Bij Leenders Bike Totaal kun je terecht voor deskundig advies en in onze fietsenwinkel kun je veel van de Gazelle modellen gewoon uitproberen op onze eigen interne testbaan. Zo weet je zeker dat de fiets helemaal bij je past. Natuurlijk kun je ook online een fiets kopen. We brengen hem dan rijklaar bij je thuis. Kom vandaag nog langs om een proefrit te maken op je ideale e-bike.