Gazelle elektrische fietsen

Gazelle is een Nederlands bedrijf dat sinds 1892 fietsen produceert. Het bedrijf werd opgericht door Willem Kollen, die begon met het bouwen van fietsen in zijn werkplaats in Dieren. In de vroege jaren richtte Gazelle zich op het produceren van hoogwaardige racefietsen voor de competitieve wielersport, maar met de tijd heeft het bedrijf zijn productenlijn uitgebreid met een breed assortiment fietsen voor verschillende doeleinden. Gazelle is een van de bekendste en gerespecteerde fietsmerken in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf blijft hoogwaardige fietsen produceren voor een breed scala aan doeleinden. Gazelle is ook toegewijd aan duurzaamheid en werkt aan het verminderen van hun milieueffecten door middel van materialenkeuzes en productieprocessen.

Filter


Gazelle elektrische fiets dames

Een Gazelle elektrische fiets voor dames kenmerkt zich door een lage instap en frames afgestemd op het vrouwelijk lichaam. Hierdoor kan je moeiteloos op- en afstappen. Ook maakt Gazelle gebruik van krachtige elektrische motoren waardoor je moeiteloos tegen de wind en bergen fietst, en de batterijen jaren meegaan.

Gazelle elektrische fiets heren

Bij een Gazelle elektrische fiets voor heren staat een sportieve zithouding vaak centraal, met frames die specifiek zijn aangepast aan het mannelijk fysiek. De trapondersteuning van de elektrische motor zorgt voor een gemakkelijke en vlotte aankomst op je bestemming.

Gazelle e-bike middenmotor

Gazelle heeft een aantal modellen met een midden motor. De plaatsing in het midden zorgt voor een betere gewichtsverdeling, waardoor de Gazelle e-bike met middenmotor een stuk stabieler voelt. Een middenmotor reageert op jouw trapinspanning en levert afgestemde ondersteuning. Met een Gazelle e-bike met middenmotor ervaar je snellere ondersteuning, waardoor je een vloeiende start en een soepelere fietstocht zal ervaren.

Gazelle e-bike aanbieding

Een fiets kopen is niet makkelijk als er zoveel keuze is. Bij Leenders Fietsen kun je terecht voor deskundig advies en in onze fietsenwinkel kun je veel van de Gazelle modellen gewoon uitproberen op onze eigen interne testbaan. Zo weet je zeker dat de fiets helemaal bij je past.

Gazelle elektrische fietsen testen op onze testbaan

We nodigen je graag uit om de verschillende modellen uit te proberen. Kom langs in onze winkel en beleef de kwaliteit van Gazelle op onze eigen testbaan!