Specialized elektrische fietsen

Specialized is een Amerikaanse fiets fabrikant die in 1974 is opgericht. Uitgerust met de beste onderdelen geven elektrische fietsen van Specialized je een comfortabele rij ervaring die ongeëvenaard is. In 2009 heeft het bedrijf de eerste elektrische fiets ontwikkeld met alle expertise die al op het gebied van fietsen aanwezig was. Zo is er een e-bike ontstaan die perfect rijdt met extra snelheid en aanvoelt als een topfiets.


Filter

17 specialized elektrische fietsen gevonden

Pagina 1 van 2

Specialized heren elektrische fietsen

Specialized staat bekend om hun innovatieve producten en is altijd op zoek naar een manier om de fietsbeleving te verbeteren. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf veel prijzen gewonnen en is het uitgegroeid tot een van de herkenbaarste merken in de fietswereld. De Specialized heren elektrische fietsen hebben een kenmerkend design, ontwikkeld voor gebruik in de urban jungle of een wat sportievere look voor mooie ritten in het weekend. Met de e-bike ondersteuning kun je een mooie afstand afleggen en genieten van de omgeving om je heen.

Specialized dames elektrische fietsen

Naast heren fietsen zijn er ook Specialized dames elektrische fietsen. E-bikes met een lage instap zodat je makkelijk op en afstapt. Natuurlijk zijn deze fietsen ook door mannen te gebruiken.