Riese & Müller

Riese & Müller is een Duits topmerk met in het assortiment alleen elektrische fietsen. Als je het hebt over Duitse degelijkheid. Riese & Müller ontwikkelt, test en ontwikkelt verder. Eigenlijk is elke Riese & Müller elektrische fiets op maat gemaakt, want je stelt hem onderdeel voor onderdeel zelf samen. Je kiest zelf wat jij belangrijk vindt op de fiets.

In een moderne samenleving wil je een moderne, eigentijdse fiets met alle technologie die daarbij hoort. Riese & Müller geeft je die mogelijkheid. Voor elke toepassing hebben zij een fiets. Of je nu in de stad fietst of in het buitengebied een tochtje wil maken. Niet voor niets hebben ze de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen voor hun design en innovatie.

Wil je een Riese & Müller fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Riese & Müller e-bike of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies. Een Riese & Müller fiets kun je helemaal naar eigen wens samenstellen.

Filter