Van Raam

Van Raam is een fietsenmerk uit Aalten en gespecialiseerd in elektrisch aangepaste fietsen. Wil je een Van Raam fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Van Raam driewieler, duofiets, scootmobiel fiets of rolstoelfiets kun je via ons bestellen. Online staan slechts een paar voorbeelden. We kunnen elke Van Raam fiets leveren. Heb je interesse neem dan contact op zodat we kunnen kijken welke fiets voor jou de beste oplossing is. Maak een afspraak om een fiets te testen via deze link: plan een proefrit.

Let op: de aangegeven prijzen zijn gebaseerd op de samenstelling van die betreffende fiets. Omdat de prijzen helemaal afhangen van de opties en samenstelling van de fiets kunnen ze erg verschillen. De prijs voor de fiets zoals jij hem wilt kan hoger of lager zijn. Eigenlijk zeggen we dus, kijk niet naar deze prijzen en kom langs zodat we je een goed beeld kunnen geven.

Filter


Van Raam fietsen

Leenders Bike totaal is een van de Van Raam dealers in Nederland. In onze fietsenwinkel staan een aantal modellen om te bekijken en uit te proberen. Van Raam fietsen worden op maat samengesteld, zodat jij kunt genieten van veilige fietsritten.