Fietskarren

Vergroot je laadvermogen en maak elke rit een avontuur met de fietskarren van Leenders Fietsen! Deze handige reisgenoten zijn dé oplossing voor wie meer wil meenemen zonder gedoe. Of je nu boodschappen doet, kampeert of gewoon je harige vriend mee op pad neemt, onze fietskarren bieden de perfecte bagageruimte op wielen. Eenvoudig te bevestigen, stabiel en praktisch - ze tillen jouw fietservaring naar een hoger niveau. Kies uit verschillende modellen en maten, allemaal ontworpen voor gemak en duurzaamheid. Ontdek nu onze collectie en maak van elke rit een kans om meer mee te nemen en meer te beleven.

Filter


De voordelen van een fietskar

Heb je ooit aan een fietskar gedacht? Deze handige aanhangertjes maken je fietstochten niet alleen leuker, maar ook een stuk praktischer. Hier zijn een paar redenen waarom een fietskar een geweldige investering is.

  • Ruimte zat: Of je nu boodschappen doet, kampeerspullen vervoert of je hond meeneemt, een fietskar biedt genoeg ruimte. Geen gedoe meer met overvolle tassen aan je stuur!
  • Veilig en stabiel: Fietskarren zijn ontworpen om stabiel achter je fiets te blijven, zelfs als je zwaardere spullen vervoert. Veel modellen hebben reflectoren en vlaggetjes voor extra zichtbaarheid.
  • Comfort voor je passagiers: Kinderfietskarren zijn uitgerust met comfortabele zitjes en gordels, zodat je kleintjes veilig en comfortabel meekunnen.
  • Veelzijdigheid: Fietskarren zijn er in verschillende soorten en maten, geschikt voor allerlei doeleinden. Van compacte modellen voor in de stad tot robuuste exemplaren voor lange fietsvakanties.

Bij Leenders Fietsen hebben we een breed assortiment fietskarren die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Kom langs en ontdek de voordelen zelf!

Kinderen meenemen in je fietskar

Met een fietskar kunnen jij en je kids samen op avontuur zonder gedoe. Maar veiligheid staat voorop! Zorg altijd voor stevige bevestiging en gebruik de bijbehorende gordels. Reflectoren en een vlaggetje maken jullie extra zichtbaar.

De meeste fietskarren bieden ruimte voor één tot twee kinderen. Zorg ervoor dat ze comfortabel zitten en niet te dicht op elkaar gepropt zijn.

Wat de leeftijd betreft, de meeste kinderen kunnen tot ongeveer 6 jaar oud veilig in een fietskar worden vervoerd. Maar let op hun lengte/gewicht en zorg dat ze comfortabel kunnen zitten en goed vastgemaakt zijn.

Kun je honden meenemen in je fietskar?

Je trouwe viervoeter wil ook mee op avontuur, toch? Met een fietskar wordt dat supermakkelijk! Kies een stevige kar die groot genoeg is voor je hond om comfortabel te zitten of te liggen. Zorg ervoor dat de kar goed is geventileerd en dat je hond veilig vastzit met een speciale riem of tuigje.

Bij Leenders Fietsen hebben we fietskarren die perfect zijn voor honden van verschillende groottes. Ga samen op pad en beleef de leukste avonturen met je harige vriend!

Hoeveel bagage kun je meenemen in je fietskar?

Een fietskar is perfect om al je spullen mee te nemen zonder gedoe met zware tassen op je fiets. Maar hoeveel kun je eigenlijk meenemen? Over het algemeen kunnen fietskarren tussen de 30 en 50 kilo aan bagage dragen, afhankelijk van het model en de bouwkwaliteit.

Zorg ervoor dat je de bagage gelijkmatig verdeelt om de stabiliteit te behouden. En vergeet niet dat het gewicht van de kar zelf ook meetelt!

Bij Leenders Fietsen hebben we fietskarren in verschillende formaten, dus kom langs en vind de perfecte kar voor al je ritten!

Geschikte fietsen voor een fietskar

Wil je een fietskar gebruiken, maar weet je niet zeker welke fiets geschikt is? Geen zorgen! Voor het trekken van een fietskar heb je een stevige fiets nodig met een stabiele frame en goede remmen.

Hybride fietsen, mountainbikes en stevige stadsfietsen zijn vaak perfect voor het trekken van een fietskar. Zorg ervoor dat je fiets ook een bagagedrager heeft om de kar te bevestigen.

Bij Leenders Fietsen hebben we een ruime keuze aan geschikte e-bikes en fietsen voor jouw fietsritten met een fietskar. Kom langs en vind de ideale match!