Gazelle fiets

Gazelle is een Nederlands bedrijf dat sinds 1892 fietsen produceert. Het bedrijf werd opgericht door Willem Kollen, die begon met het bouwen van Gazelle fietsen in zijn werkplaats in Dieren. In de vroege jaren richtte Gazelle zich op het produceren van hoogwaardige racefietsen voor de competitieve wielersport, maar met de tijd heeft het bedrijf zijn productenlijn uitgebreid met een breed assortiment fietsen voor verschillende doeleinden.
Gazelle is een van de meest bekende en gerespecteerde fietsmerken in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf blijft hoogwaardige fietsen produceren voor een breed scala aan doeleinden. Gazelle is ook toegewijd aan duurzaamheid en werkt aan het verminderen van hun milieueffecten door middel van materialenkeuzes en productieprocessen.

Filter

16 gazelle fiets gevonden

Pagina 1 van 2

Gazelle damesfietsen

Gazelle damesfietsen zijn ideaal voor het pendelen en boodschappen doen in de stad. Ze hebben doorgaans een licht, maar stevig frame en een reeks versnellingen om je te helpen dagelijkse uitdagingen te tackelen. Over het algemeen zijn Gazelle damesfietsen ontworpen om comfortabel, betrouwbaar en praktisch te zijn voor dagelijks gebruik. Het is een geweldige keuze voor degenen die een fiets willen die is afgestemd op hun behoeften en voorkeuren.

Gazelle herenfietsen

Onze Gazelle herenfietsen, ook wel hoge instapfietsen genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Als je graag op avontuur gaat en de grens opzoekt, dan is een sportief model misschien wel iets voor jou. Onze sportieve herenfietsen zijn voorzien van meerdere versnellingen en zijn bestand tegen een stootje, dus je kunt ze gebruiken op elk terrein. Bij het uitkiezen van jouw fiets is het een goed idee om verschillende modellen te bekijken om te zien wat het beste bij je past.

Gazelle bekendste Nederlandse fietsenmerk

Spreek je over de top van de beste fietsmerken in Nederland, dan kom je al decennia lang bij Gazelle uit.

In de loop van het bestaan van Gazelle hield de onderneming zich doorlopend bezig met de verdere modernisering van de fiets. Dit hield het merk Gazelle dan ook voortdurend in de top van fietsenmerken. Tijdens het 120-jarig bestaan in 2012 had Gazelle namelijk al 14 miljoen fietsen geproduceerd. Gazelle heeft het predicaat Koninklijk dan ook dik verdiend.

Gazelle fietsenwinkel

Bij Leenders Fietsen kun je op onze eigen interne testbaan veel fietsen van Gazelle uitproberen. Zo ben je er zeker van dat de fiets goed bij je past. In onze Gazelle fietsenwinkel kun je goed kijken welke fiets het beste bij je past. Je kunt je nieuwe Gazelle fiets ook online kopen. Overweeg je om je fiets online aan te schaffen? De fiets die je hebt besteld, zal op de door jou gewenste datum rijklaar thuisbezorgd worden.