Elektrische bakfiets

Elektrische bakfietsen worden al sinds de 19e eeuw gebruikt om goederen te bezorgen en te vervoeren. Het idee van de bakfiets is door de jaren heen blijven hangen. In de moderne wereld worden de elektrische bakfietsen gebruikt voor het vervoeren van boodschappen, het naar school brengen van de kinderen, maar ook is het een gemakkelijk alternatief voor de auto in de stad.

Een elektrische fiets is ideaal, maar een elektrische bakfiets is nog beter! Een elektrische bakfiets kan dagelijkse taken leuker en boeiender maken. Het brede scala aan voordelen die elektrische bakfietsen kunnen bieden, heeft ons geïnspireerd om elektrische bakfietsen aan te bieden. Zo'n bak met inhoud kan best zwaar zijn, dus niets is fijner dan wat extra trapondersteuning zodat je comfortabeler fietst.

Filter


Diverse merken elektrische bakfietsen verkrijgbaar

Een elektrische bakfiets is een uitkomst. Bij Leenders Fietsen hebben we elektrische bakfietsen van Gazelle, Cube, Riese & Muller, Vogue, Babboe, Johnny Loco en Carqon. Met deze elektrische bakfietsen kun je kinderen, huisdieren of zakelijke goederen veilig vervoeren. Met een e-bakfiets kun je perfect manoeuvreren in de drukke steden van tegenwoordig, de "urban jungle". Met de ondersteuning die je krijgt kost het je niet te veel kracht, maar je bent toch aan het bewegen. Daarnaast vermijd je problemen met bijvoorbeeld parkeren en fietsen is ook nog eens beter voor het milieu. We begrijpen dat geen twee mensen precies dezelfde behoeften zullen hebben en daarom hebben we diverse elektrische bakfietsen in het assortiment.

Van betaalbare tot krachtige elektrische bakfietsen

We hebben rekening gehouden met kwaliteit, betaalbaarheid, kracht, stabiliteit, comfort en efficiëntie. We vinden het belangrijk dat het bedrag dat je overweegt te betalen voor een elektrische bakfiets ook waard is voor wat je krijgt. De elektrische bakfietsen moeten het extra gewicht van wat je vervoert goed kunnen dragen. Ook moet het stabiel zijn om de besturing te verbeteren en eventuele valpartijen te voorkomen. Of het nu gaat om een lange rit of om een ritje naar de supermarkt, comfort is een belangrijke factor om van je fietsrit te genieten. Het is ook belangrijk dat de elektrische bakfiets efficiënt is, zodat je niet te veel hoeft in te spannen om van punt A naar punt B te komen.

Elektrische bakfietsen specialist

Leenders Fietsen is de elektrische bakfietsen specialist. We hebben een breed scala aan elektrische bakfietsen online op voorraad. Met zo'n breed scala aan opties voor elektrische bakfietsen, begrijpen we dat het overweldigend kan zijn om te proberen erachter te komen welke de beste elektrische bakfiets voor jou is. Maak gebruik van ons filtersysteem aan de linkerkant en maak de selectie op basis van je behoeften. Wil je graag de elektrische bakfietsen proberen? Onze elektrische bakfietsen zoals Babboe, Vogue, Batavus, Carqon en Cube staan klaar om getest te worden in onze winkel in Hengelo. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een passende elektrische bakfiets voor jou en je levensstijl. Zij vertellen graag de voordelen en de verschillen tussen de verschillende merken elektrische bakfietsen.

Fietsverzekering voor je elektrische bakfiets

Of je nu online of in de winkel een elektrische bakfiets koopt, we raden het altijd aan om je elektrische bakfiets te laten verzekeren. Zo ben je bijvoorbeeld gedekt voor een gevallen accu of wordt het display vergoed. Er zijn verschillende soorten fietsverzekeringen verkrijgbaar. Bekijk de fietsverzekering pagina om de verschillen te lezen. Ook is het mogelijk om een serviceabonnement af te nemen waarbij je voor een vast bedrag per maand geen zorgen meer hoeft te maken over service, onderhoud, verzekering en reparaties. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via WhatsApp via 074 291 43 55, stuur een e-mail naar of vul het contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.