Urban Iki fietsstoeltjes

Urban Iki fietszitjes - de perfecte metgezel voor jonge ouders die stijl en veiligheid willen combineren tijdens hun fietstochten. De Urban Iki voorzitjes en achterzitjes zijn ontworpen met het oog op comfort, duurzaamheid en bovenal de veiligheid van je kostbare passagier. Met de trendy en functionele fietszitjes kunnen jij en je kinderen genieten van de vrijheid van het verkennen van de stad en daarbuiten. De ergonomische ontwerpen zorgen voor een comfortabele rit, terwijl de hoogwaardige materialen en slimme details maximale bescherming bieden.

Of je nu kiest voor een voorzitje om samen met je kleintje de wereld te ontdekken terwijl je door de straten zoeft, of een achterzitje voor een stabiele en veilige rit, Urban Iki heeft het perfecte zitje voor jouw behoeften. De fietszitjes zijn niet alleen praktisch en veilig, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je fiets.

Met Urban Iki fietszitjes geef je jouw kinderen de kans om de wereld te ontdekken op een veilige en comfortabele manier, terwijl jij geniet van qualitytime met je kids.

Filter


Urban Iki fietsstoeltje achter

Urban Iki biedt de ultieme oplossing voor jonge ouders die op zoek zijn naar veilige en comfortabele achterzitjes voor hun fietsavonturen met hun kleintjes. Urban Iki achterstoeltjes zijn ontworpen met het oog op maximale bescherming en gemak, zodat jij en je kind kunnen genieten van zorgeloze ritten door de stad en daarbuiten.

Veiligheid komt op de eerste plaats

Bij Urban Iki staat veiligheid voorop. De achterzitjes zijn uitgerust met een stevige 5-punts-veiligheidsgordel om ervoor te zorgen dat je kind veilig en stabiel zit tijdens elke rit. Daarnaast zijn de stoeltjes voorzien van verstelbare voetsteunen en schouderbandjes, zodat je de perfecte pasvorm kunt creëren voor je groeiende kleintje.

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Naast veiligheid bieden de achterzitjes ook ultiem comfort en gebruiksgemak. Dankzij het slimme Click & Go-bevestigingssysteem kun je het zitje in een handomdraai op je fiets monteren en weer verwijderen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn de fietsstoeltjes ergonomisch ontworpen voor een comfortabele zitervaring, zelfs tijdens langere ritten.

Urban Iki fietsstoeltje voor

Urban Iki introduceert een nieuwe dimensie van comfort en veiligheid voor jou en je kleintje tijdens jullie fietsavonturen met hun voorstoeltjes. Ontworpen met jouw gemoedsrust in gedachten, bieden Urban Iki voorzitjes een perfecte combinatie van veiligheid, comfort en stijl voor jonge ouders die op zoek zijn naar een hoogwaardige fietservaring.

Urban Iki fietsstoeltjes zijn niet alleen veilig, maar ook lekker comfortabel. Geniet van qualitytime met je kind terwijl jullie samen de wereld verkennen. Dankzij het ergonomische ontwerp en het zachte zitkussen bieden onze voorzitjes een comfortabele en gezellige rit, perfect voor het creëren van mooie herinneringen onderweg. Kies voor een Urban Iki fietsstoeltje voor en maak van elke fietstocht een speciale ervaring vol qualitytime en plezier.