Cortina fiets

Cortina is één van de bekendste merken Nederlandse fietsen en is al jarenlang een belangrijke speler in de fietsindustrie. Het merk is opgericht in 1898 en heeft een lange en succesvolle geschiedenis. Cortina fietsen zijn te herkennen aan hun rechtopstaande rijhouding, stevig frame en functies die zijn ontworpen om praktisch te zijn en comfortabel. Veel van de Cortina fietsen zijn ontworpen voor het vervoer van zware lasten, zoals boodschappen of andere spullen, en zijn vaak voorzien van een groot transportrek of bagagedrager.

Filter

7 cortina fiets gevonden

Pagina 1 van 1

Cortina damesfietsen

Leenders Fietsen biedt een ruime selectie Cortina damesfietsen aan met verschillende stijlen en functies. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en hebben een lage instap en een kleiner frame dan herenfietsen, wat ze comfortabeler maakt voor vrouwen met een kleiner postuur. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets voor dagelijks gebruik of naar een transportfiets voor je boodschappen. Leenders Fietsen heeft een Cortina damesfiets die aan je behoeften voldoet.

Cortina transportfietsen

Over het algemeen zijn Cortina transportfietsen ontworpen om betrouwbaar, praktisch en comfortabel te zijn voor dagelijks gebruik. Ze zijn een goede optie voor degenen die een fiets nodig hebben die de eisen van dagelijks vervoer of boodschappen belangrijk vinden. Dus ben je op zoek naar een fiets voor het vervoer van zware lasten of je boodschappen? Dan zou een Cortina U4 R3 zeker een goede optie zijn om te overwegen.

Cortina herenfietsen

Wij bieden robuuste en stevige Cortina herenfietsen die vaak zijn voorzien van een voordrager, wat het gemakkelijk maakt om spullen mee te nemen. Veel van de Cortina fietsen hebben ook een dubbele standaard en een stuurslot, wat ze zeer stabiel maakt. We hebben ook sportieve en lichtere herenfietsen die geschikt zijn voor het verkennen van de stad. Deze fietsen zijn trappen makkelijk weg en hebben een fijne zithouding. Een goed voorbeeld hiervan is de Cortina Mozzo Belt N8.

Cortina fiets kopen?

Cortina fietsen zijn erg populair. Leenders Fietsen is een van de Cortina fiets dealers in Nederland met een groot assortiment. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om de Cortina fietsen te testen in de winkel. Wil je een Cortina fiets kopen? Bekijk het aanbod online, plaats de gewenste fiets in je winkelwagen en rond het bestelproces af. Vanaf daar gaan we voor je aan de slag om je nieuwe Cortina fiets snel bij je af te leveren. Wil je liever eerst de Cortina fiets uitproberen? Kom dan langs in onze fietsenwinkel in Hengelo en maak een proefrit!