Tweedehands fietsen

Wil je een tweedehands fiets kopen in de omgeving van Hengelo, dan ben je bij Leenders Fietsen aan het juiste adres. Omdat het assortiment tweedehands fietsen per dag kan verschillen, worden niet alle fietsen getoond op onze webshop. Kom dus langs in onze fietsen outlet om te kijken of er iets voor jou bijstaat. We hebben alle soorten tweedehands fietsen staan. Van tweedehands elektrische fietsen tot tweedehands mountainbikes en racefietsen. Alle fietsen zijn volledig nagekeken en wachten op een nieuwe eigenaar om weer veel fietsplezier te geven.

Filter

70 tweedehands fietsen gevonden

Pagina 1 van 6

Tweedehands fiets kopen Hengelo

Het aanbod tweedehands fietsen wisselt sterk. Soms worden er fietsen ingeruild bij de aanschaf van een nieuwe fiets en die fietsen worden dan nagekeken en klaargemaakt om als 2e hands fiets verkocht te kunnen worden. Elke tweede hands fiets die aangeboden wordt is dus volledig in orde.

We verkopen onder andere:

Neem contact met ons op via het contactformulier, bel ons op , of het beste, kom langs in onze tweedehands fietsen winkel om het huidige aanbod te bekijken en gelijk een proefrit te maken. Wie weet rij jij snel weg op een mooie 2e hands fiets die je bij ons voor een mooi prijsje gekocht hebt.