Familiefietsen

Hier vind je een geweldige selectie familiefietsen die speciaal zijn ontworpen om jouw gezinsavonturen nog leuker te maken. Dus verzamel je kroost en kijk samen eens naar de geweldige fietsen die we te bieden hebben.

In deze categorie staan geweldige bakfietsen, longtail fietsen en moederfietsen die perfect zijn voor jouw gezinsavonturen. Of je nu op zoek bent naar een praktische fiets voor dagelijks gebruik of een avontuurlijke fiets voor weekenduitstapjes, je ziet het hier terug in onze shop. Dus spring op je fiets en creëer mooie herinneringen met je gezin, terwijl je geniet van het gemak en de vreugde van onze familiefietsen!

Filter

54 familiefietsen gevonden

Pagina 1 van 5

Heb je ooit gedroomd van een fiets die perfect is voor het hele gezin? Zo'n fiets waar je niet alleen zelf op kunt rijden, maar ook je kinderen en al hun spullen gemakkelijk kunt vervoeren? Nou, dan moet je echt onze bakfietsen bekijken! Deze slimme en stijlvolle fietsen hebben een handige bak aan de voorkant waarin je kinderen comfortabel kunnen zitten en al hun favoriete speelgoed kunnen meenemen. Of het nu gaat om een ritje naar school, een bezoek aan het park of een weekenduitstapje, de bakfiets is de ultieme metgezel voor jou en je gezin!

Voor degenen onder jullie die graag een extra lange fiets willen om je kinderen en bagage mee te nemen, hebben we de perfecte oplossing: de longtail fiets! Deze fietsen zijn voorzien van een verlengde bagagedrager, zodat je gemakkelijk een extra zitje voor je kinderen kunt toevoegen en tegelijkertijd genoeg ruimte overhoudt voor boodschappen, picknickspullen en alles wat je maar nodig hebt. Met een longtail fiets wordt elke rit een avontuur voor het hele gezin!

En laten we de moeders niet vergeten! Speciaal voor alle fantastische moeders daar hebben we een speciale categorie moederfietsen. Deze fietsen zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Ze hebben vaak een lage instap, zodat je gemakkelijk kunt op- en afstappen, zelfs als je een kinderzitje achterop hebt gemonteerd. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met handige extra's zoals een stuurslot, een stevige bagagedrager en soms zelfs een ingebouwde fietsmand. Moederfietsen maken het leven als moeder een stukje gemakkelijker en leuker!