Steeds meer werknemers pakken de fiets om naar het werk te gaan. Met de opkomst van de elektrische fiets en de wegen die in Nederland voller en voller raken is de fiets als vervoersmiddel een prima alternatief. Er zijn verschillende manieren om een fiets van de zaak aan te bieden aan je werknemer. Leenders Fietsen Hengelo helpt je graag op weg.

Er zijn een paar mogelijkheden voor jou als werkgever. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van een fiets lease constructie, maar ook kan een fiets binnen het WKR budget worden aangeboden.

Fiets van de zaak leasen

We werken met alles grote lease partijen samen. Leasen heeft als voordeel dat het lease bedrag inclusief alles is. Verzekering, onderhoud en reparaties zijn inbegrepen zodat de werknemer, maar ook jij als werkgever weet waar je aan toe bent. Vaak kan aan het einde van de looptijd de fiets voor een mooie prijs definitief worden overgenomen.

Fiets via werkkostenregeling

Als je ervoor kiest om de fiets via de WKR regeling aan te schaffen dan wordt vaak de fiets door de werknemer terugbetaald via het bruto salaris. Natuurlijk kan de werkgever de fiets ook cadeau doen aan de werknemer uit het WKR budget, maar dat betekent dat er minder overblijft voor andere leuke dingen voor het overige personeel! De eerst genoemde oplossing is voor zowel werkgever als werknemer aantrekkelijk. Wel komen er natuurlijk extra kosten bij voor verzekering en onderhoud.

Oplossing op maat

Bij Leenders werken specialisten die je het beste advies geven. Geef je wensen door en samen kijken we naar de beste oplossing om een fiets van de zaak te kunnen regelen voor je werknemer(s).

Wij bieden een totaal oplossing en kunnen alles van A tot Z regelen. We ondersteunen niet alleen bij de aanschaf maar voorzien ook in het hele onderhoud. Ook onderhoud van een bestaand fietsenpark is bij ons te regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in en we komen snel bij je terug.