Sportieve elektrische fiets

Ontdek onze selectie sportieve elektrische fietsen en laat je verrassen door het gemak en de veelzijdigheid. Of je nu door de stad fietst of de natuur verkent, deze fietsen zijn jouw ideale metgezel. Geniet van de krachtige elektrische ondersteuning en comfortabel fietsen.

Met ons ruime assortiment sportieve e-bikes vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw avonturen. Ervaar het plezier van soepel trappen en moeiteloos cruisen op onze sportieve fietsen! Bekijk hier ons hele assortiment of kom langs in de winkel.

Filter

80 sportieve elektrische fiets gevonden

Snel leverbaar

Specialized Turbo Tero X 5.0

3.500,-  Adviesprijs 5.000,- 
Lentedeals

Ghost E-Teru Pro Eq

3.749,-  Adviesprijs 4.499,- 
Lentedeals

Winora Sinus 9

2.499,-  Adviesprijs 3.599,- 
Lentedeals

Haibike Trekking 9

2.999,-  Adviesprijs 4.399,- 
Lentedeals

Koga E-Worldtraveller Suspension

5.199,-  Adviesprijs 5.799,- 
Pagina 1 van 7

Waarom een elektrische sportieve fiets?

De snelheid en type ondersteuning van de elektrische sportieve fiets is wat deze fietsen apart zet van de rest. Zo hebben veel sportieve elektrische fietsen een accu van maximaal 750 watt en ondersteunen ze je terwijl je trapt zo om je maximale snelheid te behalen. Voor iedereen die graag sneller willen fietsen of heuvelachtig terrein willen trotseren zonder te veel moeite, biedt een sportieve e-bike extra ondersteuning en vermogen.

Sportieve elektrische fiets dames

Een sportieve elektrische fiets voor dames kenmerkt zich met een lage instap en een laag zwaartepunt. Hierdoor voelt de fiets een stuk veiliger. De lage instap wordt vaak gezien als een damesfiets, maar is ook ideaal voor senioren. Door de lage instap kan je gemakkelijk op en afstappen en loop je minder kans dat je voet blijft haken.

Sportieve elektrische fiets heren

De sportieve elektrische fiets voor heren hebben veelal een echte sportieve uitstraling. Dit kun je terugzien in de rijhouding, een stevig frame en een grotere framehoogte. Veel van deze heren modellen maken gebruik van een middenbuis, dit maakt de fiets een stuk steviger. Wel zorgt dit ervoor dat de fiets wat lastiger is om op te stappen.

Elektrische sportieve fietsen van Koga, Cube en Gazelle

Bij Leenders Fietsen hebben we veel verschillende merken fietsen. Ontdek onze uitgebreide collectie sportieve elektrische fietsen. Naast topmerken als Koga, Cube en Gazelle hebben we ook nog andere grote merken als Kalkhoff, Ghost en nog veel meer. Met ons diverse assortiment vind je gegarandeerd de perfecte e-bike die past bij jouw rijstijl en behoeften.

De voordelen van een sportieve elektrische fiets met riemaandrijving

Een sportieve elektrische fiets met riemaandrijving is vrijwel geruisloos en vereist weinig onderhoud. In tegenstelling tot kettingen hoeft een riem niet regelmatig te worden gespannen. Bovendien gaat een riemaandrijving veel langer mee dan een traditionele ketting. Terwijl een ketting doorgaans maximaal 5000 km meegaat, kan een riem gemiddeld tussen de 15.000 en 30.000 km meegaan.

Een sportieve elektrische fiets kopen

Leenders Fietsen is de fietsen specialist en één van de grootste fietsenwinkels van Nederland. Ben je op zoek naar een sportieve elektrische fiets? We raden je aan om je goed te laten informeren. Neem contact op of kom om langs bij ons in de winkel en maak een proefrit op onze interne testbaan. Onze fietsexperts staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte fiets!