Koopzondag 3 maart: geopend van 12.00 - 17.00

Kalkhoff elektrische fietsen

Kalkhoff is een toonaangevend fietsenmerk uit Duitsland dat al sinds 1919 bestaat. Opgericht door Heinrich Kalkhoff. In 2007 introduceerde Kalkhoff hun eerste e-bike en sindsdien hebben ze zich gericht op het verbeteren van de duurzaamheid en het comfort van hun elektrische fietsen. Kalkhoff elektrische fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer.

Filter


Kalkhoff e-bikes met riem

Kalkhoff heeft een aantal modellen met een belt aandrijving. Wat inhoudt dat de fiets niet door een ketting wordt aangedreven, maar met een riem die gemaakt is van carbon. Een carbon riem zorgt ervoor dat er minder wrijving vrijkomt dus extra licht trapt en het ook nog eens een stuk stiller maakt. Ook is het onderhoud aan een riem aandrijving een stuk minder en gaan vaak langer mee dan een normale ketting. Dus een uitstekende keus voor de mensen die op zoek zijn naar een fiets voor lange en geluidloze ritten.

Kalkhoff Endeavour

De Kalkhoff Endeavour is een high-end elektrische fiets. Dit model is ontworpen voor lange afstanden en comfortabel rijden. Het model heeft een stijlvolle en stevige uitstraling en is uitgerust met de nieuwste technologieën. De Endeavour is een uitstekende keus voor mensen die op zoek zijn naar een fiets voor comfortabele en lange afstanden.

Kalkhoff Image

De Kalkhoff Image is een comfortabele elektrische fiets. Met dit model fiets je moeiteloos door de stad heen door de elektrische trapondersteuning. Dus een uitstekende keus voor de mensen die op zoek zijn naar een fiets voor lange en comfortabele ritten.

Kalkhoff Entice

Kalkhoff biedt verschillende Entice modellen met kenmerken zoals lichtgewicht aluminium frames, hoogwaardige batterijen en soepele en krachtige Bosch motoren. De fietsen zijn ontworpen voor stadsfietsers, recreanten en degene die willen genieten van een ontspannen en inspanningsloze rit. Dus een perfecte keus voor de mensen die op zoek zijn naar een elektrische fiets met een krachtige motor en een batterij die met één keer opladen tientallen kilometers mee kan.