Kalkhoff fiets

Kalkhoff is een Duits fietsenmerk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf produceert een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen. Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede stadsfiets, dan is een Kalkhoff zeker een merk om in overweging te nemen. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en bieden comfort en gemak tijdens het fietsen in de stad.


Filter

6 kalkhoff fiets gevonden

Kalkhoff Entice Lite

934,15  Adviesprijs 1.099,- 

Kalkhoff Endeavour 8 Grijs S 2023

1.104,15  Adviesprijs 1.299,- 

Kalkhoff Endeavour 8 Grijs M 2023

1.104,15  Adviesprijs 1.299,- 

Kalkhoff Endeavour 8 Grijs Xl 2023

1.104,15  Adviesprijs 1.299,- 

Kalkhoff Endeavour 8 Grijs Xl 2023

1.104,15  Adviesprijs 1.299,- 

Kalkhoff Endeavour 30 Grijs M 2023

976,65  Adviesprijs 1.149,- 
Pagina 1 van 1

Kalkhoff fietsen met riem aandrijving

Een fiets met riem aandrijving is een alternatief voor een kettingaandrijving op een fiets. In plaats van een metalen ketting wordt er gebruik gemaakt van een rubberen riem die tussen het voorwiel en het achterwiel loopt. Deze riem pakt minder vuil en stof dan een ketting, wat betekent dat hij minder onderhoud nodig heeft. Ook is een riem aandrijving minder lawaaiig dan een ketting, wat kan leiden tot een rustigere en comfortabelere rit. De Kalkhoff Endeavour 8 is hier een goed voorbeeld van.

Kalkhoff herenfietsen

Er zijn verschillende Kalkhoff herenfietsen beschikbaar, dus je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past. Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede herenfiets, dan is Kalkhoff zeker een merk om in overweging te nemen. Als je op zoek bent naar een Kalkhoff herenfiets die niet zoveel geluid maakt, dan kun je bijvoorbeeld kijken naar de Kalkhoff Endeavour 30V. Dit is een geluidsarme fiets met riem aandrijving die prima geschikt is voor gebruik in de stad.

Kalkhoff damesfietsen

Het is belangrijk om een fiets te kiezen die comfortabel is en goed past bij je rijstijl en behoeften, zodat je optimaal kunt genieten van het fietsen. Als je twijfelt over welke Kalkhoff damesfiets het beste bij je past, dan kun je altijd contact opnemen met ons of langs komen voor professioneel advies.

Kalkhoff dealer

Wij zijn al lange tijd een van de Kalkhoff dealers van Nederland. Onze medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste model en de juiste maat fiets met behulp van onze gratis bodyscan, ook kunnen we je informeren over de verschillende opties en accessoires die beschikbaar zijn. Zo kun je verschillende modellen van Kalkhoff fietsen van dichtbij bekijken en uitproberen, en kun je ook rekenen op professioneel advies en goede service.