Lapierre racefietsen

Lapierre is een Franse fietsfabrikant die een breed scala aan race-, mountain- en hybride fietsen produceert. Hun racefietsen zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie, met lichtgewicht frames en aerodynamische functies. Leenders biedt alle racefietsmodellen van Lapierre aan, waaronder de Xelius, Aircode en Pulsium, waarbij elk model bedoeld is voor een specifiek type fietser en rijstijl. Lapierre racefietsen staan bekend om hun hoogwaardige componenten en innovatief ontwerp, en zijn populair onder zowel amateur- als professionele fietsers.

Filter

2 lapierre racefietsen gevonden

Pagina 1 van 1

Lapierre racefiets carbon

Lapierre gebruikt verschillende soorten carbon voor hun racefietsen, afhankelijk van het model en de gewenste prestaties. Het carbon dat wordt gebruikt kan worden geclassificeerd op basis van de kwaliteit van het materiaal en de manier waarop het is verwerkt. Zo kan Lapierre bijvoorbeeld gebruik maken van hoogwaardig carbon zoals: 24 HTR, T700 carbon en nog 3 andere soorten carbon. Dit is allemaal om de fiets lichter en stijver te krijgen.

Lapierre Xelius racefiets

De Lapierre Xelius is een high-end racefiets van het Franse merk Lapierre. Het is een lichtgewicht fiets met een carbon frameconstructie die ontworpen is voor professioneel gebruik. De Xelius is uitgerust met een comfortabele geometrie en is voorzien van de nieuwste technologieën en componenten om een hoge prestatie te leveren. Dit maakt het tot een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een fiets die snel, wendbaar en responsief is. Of je nu aan wedstrijden deelneemt of gewoon op zoek bent naar een fiets om je ritten naar het volgende niveau te tillen, de Lapierre Xelius is een geweldige keuze.

Lapierre Aircode racefiets

De Lapierre Aircode is een uitstekende keuze voor wielrenners die op zoek zijn naar een snelle en aerodynamische racefiets. Lapierre heeft veel tijd besteed aan het verfijnen van het ontwerp in de windtunnel, en het resultaat is een efficiënte en gestroomlijnde racefiets, zoals te zien is bij de Lapierre Aircode DRS 5.0. Om de stijfheid en sterkte te verhogen op belangrijke punten, heeft Lapierre 24 HTR-carbon gebruikt in de Aircode-modellen. Al met al biedt de Lapierre Aircode een uitstekende combinatie van snelheid en prestaties.

Lapierre Pulsium racefiets

Een slank design met strakke lijnen en een licht carbon frame, met een veelzijdig fietsconcept geschikt voor endurance fietsen, sportieve ritten en zelfs bikepacking. De Pulsium stelt je in staat om alle voordelen van een carbon racefiets te ontdekken. Bijvoorbeeld de Lapierre Pulsium 5.0 Disc. De Lapierre Pulsium racefiets is in het algemeen een uitstekende keuze voor liefhebbers van endurance racefietsen. Het carbon frame waar het materiaal 24T carbon voor is gebruikt, zorgt voor een licht en stijf frame, wat bijdraagt aan het snelle en comfortabele rijgedrag van deze fiets op vlak terrein. Daarnaast is dit model ook geschikt om op onverharde wegen en in de bergen ingezet te worden, dankzij de ruimte voor banden tot 35 mm breedte.

Lapierre racefiets kopen?

Leenders Fietsen biedt ruime keuze uit Lapierre racefietsen. Lapierre is een goede keuze als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige racefiets. Lapierre is een Frans merk dat al sinds 1946 actief is in de fietsindustrie. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Ze bieden een breed assortiment aan racefietsen voor zowel professionele wielrenners als amateurrijders.