Fietsenwinkel Almelo

Klanten uit heel Overijssel komen naar onze winkel en werkplaats. Ook inwoners van Almelo weten de weg te vinden naar onze fietsenwinkel. Zoek je een goede fietsenwinkel in Almelo en omgeving, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij ons in Hengelo.

Elektrische fietsen specialist

Op de tweede verdieping van onze fietsenzaak vind je alleen maar elektrische fietsen. De nieuwste modellen e-bikes van topmerken als Batavus, Koga, Sparta, Gazelle, Dutch ID, Stromer, Riese & Muller, Winora en Kalkhoff staan voor je klaar om uitgeprobeerd te worden. Dat kan buiten, maar ook op ons eigen indoor parcours.

Ook elektrische mountainbikes vind je op deze verdieping. Alle grote merken zoals Haibike, Rotwild, Cube, Lapierre, Trek en Specialized staan klaar om getest te worden. Niet echt getest, want dat doe je met deze e-mtb's natuurlijk pas echt in de buitenlucht. Dat kan ook prima in de omgeving van Almelo.

Professionele werkplaats Almelo

Naast een fantastische fietsenwinkel beschikt Leenders Fietsen over een professionele werkplaats. Hier staan elke dag fietsexperts voor je klaar om reparaties en onderhoud uit te voeren. Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Almelo die service en onderhoud levert? Wij kunnen je uitstekend helpen en hebben zelfs een haal en breng service.

Onze fietstechnici volgen regelmatig cursussen om mee te kunnen met de snelle technologische ontwikkelingen van de fiets en vooral e-bike. Zo kun je er op rekenen dat er altijd een vakkundige reparatie of onderhoudsbeurt uitgevoerd wordt.

Onze werkplaats is een officieel Shimano Service Center.

Servicebus

Los van de werkplaats beschikken wij over een compleet ingerichte servicebus voor fietsreparaties aan huis. Wij komen ook in Almelo en andere plekken in Twente. Je kunt altijd in overleg je fiets(en) op laten halen en terug laten bezorgen tegen een kleine vergoeding (dit is gratis bij ons serviceabonnement).

Verder kun je kosteloos gebruik maken van leenfietsen bij reparaties of onderhoudsbeurten als je je fiets bijvoorbeeld nodig hebt om op je werk te komen.

Al onze reparaties hebben het betrouwbare Bovag keurmerk met alle garanties en voorwaarden die daarbij horen.

Bij Leenders Fietsen in Hengelo Overijssel vind je alle topmerken fietsen onder één dak. Er zijn altijd meer dan 300 demofietsen om uit te proberen op onze eigen interne testbaan. Naast de verkoop van fietsen in onze fietshandel verzorgen we natuurlijk ook onderhoud en reparaties. Bovendien kun je een fietsverzekering of een serviceabonnement bij ons afsluiten.