Elektrische fiets Almelo

Wil je een e-bike kopen in Almelo, dan kun je eens een kijkje komen nemen bij Leenders Fietsen. In onze fietsenwinkel vind je een ruim aanbod en veel elektrische fietsen om uit te proberen. Merken als Cube, Batavus en Sparta, aangevuld met fietsmerken in het hogere segment zoals Riese & Muller en Stromer zijn te vinden in onze fietsenwinkel vlakbij Almelo. Elektrische fietsen zijn er in veel verschillende varianten tegenwoordig. Bijvoorbeeld met middenmotor of achterwielmotor, in een heren variant of elektrische fiets met lage instap. Wij helpen je graag met advies om een elektrische fiets te vinden die het beste aansluit bij jouw wensen. Dus ben je op zoek naar een elektrische fiets in Almelo kijk dan ook eens in de omgeving. In een kwartiertje ben je van Almelo bij onze winkel met een oppervlak van 6000 m². Daar vind je zeker iets van jouw gading.

Filter

323 elektrische fiets almelo gevonden

zomersale

Sparta D-rule Energy Heren

2.999,-  Adviesprijs 3.999,- 
zomersale

Sparta s-COMPACT

3.499,-  Adviesprijs 3.999,- 
zomersale

Batavus Capri E-go R7

1.999,-  Adviesprijs 2.549,- 
Nieuw
zomersale

Haibike Trekking 8

3.599,-  Adviesprijs 4.699,- 
Nieuw
zomersale

Kalkhoff Image 7 Excite+ ABS

4.499,-  Adviesprijs 5.999,- 
zomersale

Sparta D-Burst Energy Metb

2.499,-  Adviesprijs 4.399,- 
Snel leverbaar

Specialized Turbo Tero X 5.0

3.500,-  Adviesprijs 5.000,- 
Snel leverbaar

Koga E-Nova Evo Pt

3.099,-  Adviesprijs 3.699,- 
zomersale

Ghost E-teru B Essential

1.899,-  Adviesprijs 2.799,- 
zomersale

Winora Sinus 9

2.499,-  Adviesprijs 3.599,- 
Pagina 1 van 27

Fietsen in omgeving Almelo

Almelo is onderdeel van de fietssnelweg F35 die van Nijverdal via Almelo, Hengelo en Enschede naar de Duitse grens loopt. De F35 is ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. Er zijn bijna geen stoplichten en je hebt geen last van ander verkeer als fietsers. Ook voor een toerritje kun je uitstekend terecht in de omgeving. Rondom Almelo zijn hele mooie routes beschikbaar, te verkrijgen via bijvoorbeeld Visit Twente. Er zijn verschillende afstanden en de routes zijn te doen met de gewone fiets of je elektrische fiets.

Test je elektrische fiets in Almelo

Bij Leenders Fietsen hebben we twee eigen testbanen om je elektrische fiets te testen in omgeving Almelo. Ons groene fietspad is niet te missen in onze winkel. Daarnaast hebben we in ons nieuw aangebouwde deel een testbaan voor (elektrische) mountainbikes. Met een stukje echte kasseien en een mooie houten bocht om het echte mtb gevoel te krijgen. Ook met andere fietsen met vering kun je natuurlijk een proefrit maken op die baan. Alle varianten elektrische fietsen kun je testen in de nabijheid van Almelo. Kies je voor een elektrische stadsfiets, een allrounder e-bike die je zowel in de stad als in de natuur kunt gebruiken of echt een elektrische mountainbike. Je kunt bij ons terecht.

Koop voordelig een elektrische fiets in de omgeving van Almelo

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets in Almelo? Kom dan langs in onze fietsenwinkel vlakbij Almelo. Leenders Fietsen is gelegen in Hengelo. Op slechts een kwartiertje afstand vind je een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. Met 6000 m2 en verschillende afdelingen vind je altijd een e-bike die bij je past. Er is ook een fietsen outlet met goedkope demofietsen en tweedehands elektrische fietsen. Verder zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen op e-bikes. Kom gewoon eens langs om onze fietsenwinkel nabij Almelo te bezoeken zodat je nieuwe modellen kunt vergelijken met elektrische fietsen uit de outlet, zodat je de beste keuze kunt maken.

Onderhoud van je elektrische fiets in Almelo

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel met een professionele werkplaats voor onderhoud aan je elektrische fiets in Almelo of omgeving? Leenders Fietsen uit Hengelo is te bereiken op slechts 15 minuten rijden met de auto. Heb je geen fietsendrager of lukt het niet met de fiets onze kant op te komen? Wij hebben een haal en breng service. Hiervoor kun je een serviceabonnement afsluiten zodat je niet de deur uit hoeft en alles voor je geregeld wordt. Je meldt je fiets aan, wij plannen in overleg met jou het ophalen in en als de fiets klaar is bellen we op om jouw fiets terug te brengen in Almelo. Het abonnement is inclusief fietsverzekering, dus echt een totaal oplossing. Onze fietsmonteurs volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Zo kunnen we jou, ook in Almelo, het beste helpen met service en onderhoud aan je e-bike.