• Home
  • Onderdelen & accessoires

Onderdelen & accessoires

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je fietservaring te verbeteren en veiliger te maken. Onze assortiment fietsaccessoires omvat een breed scala aan producten, waaronder fietstassen, fietsstoeltjes, fietspompen, fietssloten, fietsbellen, fietsendragers en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar praktische accessoires voor dagelijks gebruik of robuuste accessoires voor avontuurlijke fietsreizen, wij hebben het allemaal.

Bekijk onze collectie fietsaccessoires en vind de perfecte accessoires die passen bij jouw behoeften en stijl. Bij vragen of hulp bij het vinden van de juiste accessoires, staan onze vriendelijke medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.

Een fiets bestaat nu eenmaal uit onderdelen en fietsonderdelen kunnen slijten of kapot gaan. Hoe klein of groot, dat maakt geen verschil. In onze shop kun je alle fietsonderdelen vinden voor je tweewieler. En als je het helemaal gemakkelijk wilt, we kunnen deze natuurlijk ook voor je monteren in onze professionele werkplaats.

Filter


Onze fietstassen zijn perfect voor het meenemen van je spullen op de fiets, of je nu naar je werk gaat of een lange fietstocht maakt. We hebben verschillende stijlen en maten, gemaakt van duurzame materialen en met handige extra functies zoals reflecterende details en afneembare schouderbanden.

Als je je kindje wilt meenemen op de fiets, dan zijn onze fietsstoeltjes een must-have. Ze zijn veilig en comfortabel, en verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

Met onze fietspompen houd je je banden altijd op de juiste spanning voor een soepele en veilige rit. We hebben verschillende soorten pompen, van handpompen tot elektrische pompen, en diverse accessoires en reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor elke reparatie of onderhoud.

Onze fietssloten houden je fiets veilig en beschermd tegen diefstal. We hebben diverse soorten sloten, van kabelsloten tot U-sloten, gemaakt van hoogwaardige materialen en met handige extra functies zoals cijfercodes en sleutels.

Met onze fietsbellen zorg je ervoor dat je altijd veilig door het verkeer gaat. We hebben verschillende soorten bellen, van klassieke belletjes tot moderne elektronische bellen, en diverse stijlen en maten om bij je fiets te passen.

En als je je fiets wilt meenemen op avontuurlijke fietsreizen, dan zijn onze fietsendragers een absolute must-have. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en bieden voldoende ruimte om je fiets veilig te vervoeren.