Bodyscan Leenders Hengelo

Ok, je hebt je fiets uitgezocht, maar nu is het belangrijk dat deze op jouw lichaam wordt afgesteld. Door middel van een meting met ons body scanning meetsysteem zijn wij in staat om je fiets af te stellen op je lichaamsbouw, met de door jou gekozen zithouding.

Veel klachten bij het fietsen komen voort uit het feit dat de fiets niet goed is afgesteld op je lichaamsbouw. Meting is dus een van de bepalende factoren die ervoor zorgt dat je fietsplezier gaat beleven.

Gratis bodyscan bij nieuwe fiets

Alle kosten aan de meting en materialen om de perfecte zithouding te realiseren zijn bij een aankoop van een nieuwe fiets altijd voor onze rekening. We nemen hier ook uitgebreid de tijd voor.

We doen alle metingen en indien gewenst breiden we de standaard meting uit met een zadelmeting. Met een digitale drukproef kunnen we bepalen welk zadel het beste bij jouw lichaam past. Natuurlijk nemen we het oude zadel retour.

Bodyscan eigen fiets

Zit je niet lekker op je eigen fiets en wil je door middel van een bodyscan kijken of alles goed afgesteld staat? Ook dat kan. We vragen hier dan wel een vergoeding voor. Het kan zijn dat we wegens drukte geen bodyscan in kunnen plannen voor mensen met een eigen fiets. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op, een bodyscan is geen bikefitting!