Accessoires voor de Winora F.U.B. 52 bakfiets

Heb je gekozen voor de Winora F.U.B. 52 bakfiets als vervanger voor je Babboe bakfiets? Een prima keuze! We helpen je graag je bakfiets compleet te maken. De accessoires op deze pagina zijn allemaal geschikt voor de Winora F.U.B. 52 bakfiets.

'Gezinsleven vereenvoudigd' - zo luidt de slogan van de Winora F.U.B. 52 (Family Utility Bike). Deze tweewielige cargo eBike heeft een draagvermogen tot 200 kg en biedt comfortabele ruimte voor twee kinderen naast een ouder. De bak, gemaakt van milieuvriendelijk hardschuim, is uitgerust met zijdelingse botsbeveiliging en veiligheidsgordels. De krachtige motor van de Bosch Performance CX Cargo Line levert meer dan genoeg vermogen, zelfs wanneer de fiets vol beladen is, en een optionele extra accu zorgt voor voldoende energie voor langere tochten. De onderhoudsvriendelijke 5-versnellingsnaaf van Shimano, de krachtige schijfremmen, banden met goede grip en de complete weguitrusting maken rijden een veilig en plezierig avontuur voor het hele gezin.

Filter

9 accessoires voor de winora f.u.b. 52 bakfiets gevonden

Pagina 1 van 1

Kijk eens naar ons servicepakket bij je bakfiets. Inclusief haal en brengservice en extra 3 jaar garantie! Klik verder voor meer informatie.

En wij helpen je ook graag je nieuwe Winora bakfiets te verzekeren. Wil je een voorstel ontvangen vul dan dit formulier in.

Liever eerst even contact? Geen probleem, stuur een mailtje of bel ons als je direct meer informatie wilt.

Tel: 074-291 43 55

Email: klantenservice@leendersfietsen.nl