Rotwild e-mtb's

Bij Leenders Fietsen ontdek je de ultieme power op de trails met de elektrische mountainbikes van Rotwild! Deze e-MTBs zijn gebouwd voor avontuur en geven je de vrijheid om elk terrein te bedwingen. Voel de adrenaline terwijl je met gemak de heuvels beklimt en vol vertrouwen de afdalingen trotseert. Rotwild's elektrische kracht tilt jouw off-road ervaring naar een hoger niveau, of je nu een doorgewinterde mountainbiker bent of gewoon de wildernis wilt verkennen. Bij Leenders Fietsen hebben we de elektrische mountainbike van Rotwild die je niet alleen de beste prestaties biedt, maar ook het ultieme plezier op de trails. Klaar om je grenzen te verleggen? Ga voor een avontuur met Rotwild!

Filter


Rotwild dealer Nederland

Leenders Fietsen is al jaren de enige Rotwild dealer in Nederland. Als je specialist bent in het verkopen van e-mtb's dan mag het merk Rotwild niet ontbreken. Niet veel mensen in Nederland zullen het kennen, maar de echte liefhebber van elektrische mountainbikes zal Rotwild ongetwijfeld eens voorbij hebben zien komen. Wij hebben een aantal Rotwild e-mtb's staan om uit te proberen op onze eigen testbaan.

Rotwild Aggressive Series

Deze modellen zijn gemaakt voor maximale efficiëntie, fijne wendbaarheid en goed weggedrag in extreme situaties. Op het juiste moment prestatieverbetering als je het nodig hebt. Het maakt niet uit waar, of het nu in de rotsachtige bergen, in het bos of op de afdaling is. AGRESSIEF betekent één zijn met je fiets, een metgezel hebben op weg naar sportieve bestemmingen. De Rotwild R.E375 Pro en de Rotwild R.X735 Ultra zijn voorbeelden van topmodellen in deze serie.

Rotwild Extensive Series

Deze serie Rotwild e-mtb's is gemaakt om hoger en hoger te gaan, net zolang tot je de top bereikt. Speelsheid ontmoet stabiliteit: een steile stuurhoek en het kortere bereik maken de fiets wendbaar op bochtige paden en soepel lopen op stukken waar je snelheid kunt maken. EXTENSIVE betekent ook een gemengde wielmaat en kleinere wielbasis. Stabiel aan de voorkant, wendbaar aan de achterkant om het gewicht van de grotere fietsaccu te compenseren. De lage standover zorgt ervoor dat de voeten tijdens technische beklimmingen als het moet snel de grond bereiken. Zoals je zit, zo rijd je. De klassieke zithoek met gestrekte bovenbuis zorgt voor de juiste zitpositie voor lange afstanden. Topmodellen zijn de Rotwild R.X750 Ultra en de Rotwild R.E750 Pro.