Merida e-mtb's

Bij Leenders Fietsen vind je de adrenalinekick die je zoekt met de elektrische mountainbikes van Merida! Deze e-MTBs zijn jouw ticket voor avontuur op ruige paden en steile hellingen. Voel de elektrische power terwijl je soepel en vol vertrouwen de trails bedwingt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde berggeit, Merida's e-MTBs bieden de juiste mix van prestatie en fun. Bij Leenders Fietsen hebben we de elektrische mountainbike van Merida die je rijervaring transformeert in een opwindend avontuur. Ga voor snelheid, kracht en plezier met de e-MTBs van Merida, klaar om jouw off-road escapades te laten bruisen van opwinding!

Filter

2 merida e-mtb's gevonden

Pagina 1 van 1

Merida eONE Forty

De Merida eONE Forty is een elektrische mountainbike met volledige verende voorvork en achterdemper. Het heeft een Shimano EP8 motor en een 630Wh-batterij. Deze mountainbike is ontworpen voor all-mountain en enduro ritjes, met een stevig aluminium frame en verschillende onderdelen die bestand zijn tegen ruig terrein en agressieve afdalingen.

Merida eONE Sixty

De Merida eONE Sixty is een elektrische mountainbike met volledige verende voorvork en achterdemper, die is ontworpen voor agressief all-mountain en enduro rijden. Het heeft een Shimano STEPS EP8 motor en een 630Wh batterij, evenals een carbonfiber frame en verschillende onderdelen die bestand zijn tegen ruig terrein en veeleisende afdalingen. De eONE-Sixty heeft ook een aantal verstelbare functies, zoals een flip-chip die je toelaat om de geometrie van de fiets aan te passen aan je rijstijl en een dropper zadelpen die je toelaat om het zadel te verlagen voor technische afdalingen. De belangrijkste verschillen tussen de Merida eONE Forty en de eONE Sixty zijn het type frame dat ze gebruiken. Want de eONE Forty 8000 maakt gebruik van een carbon frame, terwijl de eONE Sixty700 een aluminium frame gebruikt waardoor de eONE Forty 1,67kg lichter is dan de eONE Sixty.

Merida dealer nederland

Leenders Fietsen is al jaren Merida dealer. Als je specialist bent in het verkopen van e-MTB's dan mag het merk Merida niet ontbreken. Niet veel mensen in Nederland zullen het merk Merida kennen in combinatie met elektrische mountainbikes, maar de echte liefhebber van e-mountainbikes zal Merida ongetwijfeld wel eens voorbij hebben zien komen. We hebben een aantal Merida e-MTB's in onze showroom die klaar staan om uit geprobeerd te worden op onze eigen indoor testbaan.