Merida e-mtb's

Merida is een Taiwanese fietsfabrikant die in 1972 werd opgericht. Het bedrijf produceert een breed scala aan fietsen, waaronder mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Merida is bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en heeft een goede reputatie in de fietsindustrie. De Merida e-mtb's zijn een relatief nieuw product van het bedrijf en zijn ontworpen om rijders te helpen meer terrein te verkennen en langere afstanden te rijden met behulp van elektrische ondersteuning.


Filter

1 merida e-mtb's gevonden

Merida Eone-Forty 8000

5.949,15  Adviesprijs 6.999,- 
Pagina 1 van 1

Merida eONE Forty

De Merida eONE Forty is een elektrische mountainbike met volledige verende voorvork en achterdemper. Het heeft een Shimano EP8 motor en een 630Wh-batterij. Deze mountainbike is ontworpen voor all-mountain en enduro ritjes, met een stevig aluminium frame en verschillende onderdelen die bestand zijn tegen ruig terrein en agressieve afdalingen.

Merida eONE Sixty

De Merida eONE Sixty is een elektrische mountainbike met volledige verende voorvork en achterdemper, die is ontworpen voor agressief all-mountain en enduro rijden. Het heeft een Shimano STEPS EP8 motor en een 630Wh batterij, evenals een carbonfiber frame en verschillende onderdelen die bestand zijn tegen ruig terrein en veeleisende afdalingen. De eONE-Sixty heeft ook een aantal verstelbare functies, zoals een flip-chip die je toelaat om de geometrie van de fiets aan te passen aan je rijstijl en een dropper zadelpen die je toelaat om het zadel te verlagen voor technische afdalingen. De belangrijkste verschillen tussen de Merida eONE Forty en de eONE Sixty zijn het type frame dat ze gebruiken. Want de eONE Forty 8000 maakt gebruik van een carbon frame, terwijl de eONE Sixty700 een aluminium frame gebruikt waardoor de eONE Forty 1,67kg lichter is dan de eONE Sixty.

Merida dealer nederland

Leenders Bike Totaal is al jaren Merida dealer. Als je specialist bent in het verkopen van e-MTB's dan mag het merk Merida niet ontbreken. Niet veel mensen in Nederland zullen het merk Merida kennen in combinatie met elektrische mountainbikes, maar de echte liefhebber van e-mountainbikes zal Merida ongetwijfeld wel eens voorbij hebben zien komen. We hebben een aantal Merida e-MTB's in onze showroom die klaar staan om uit geprobeerd te worden op onze eigen indoor testbaan.