Lapierre e-mtb's

Elektrische mountainbikes, de populairste vernieuwing in de mountainbike wereld; er valt niet meer aan te ontkomen. in 1946 is het Franse fietsenmerk Lapierre begonnen met het produceren van hun eerste fietsen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het produceren van een breed scala aan fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Lapierre's model van e-MTB's, de Overvolt, werd in 2014 voor het eerst geïntroduceerd en is sindsdien een populaire keuze geworden onder offroad-enthousiasten. De Overvolt is door de jaren heen geëvolueerd naar een reeks modellen met verschillende framematerialen, veersystemen en componentenspecificaties om aan de verschillende voorkeuren en behoeften van de fietsers te voldoen.


Filter

7 lapierre e-mtb's gevonden

Lapierre Overvolt Am 800 Carbon 27.5

4.249,15  Adviesprijs 4.999,- 

Lapierre Lapierre Vtt Overvolt Sx 800

3.399,15  Adviesprijs 3.999,- 

Lapierre Ezesty Am 9.4

6.459,15  Adviesprijs 7.599,- 

Lapierre Overvolt Tr 4.5

3.229,15  Adviesprijs 3.799,- 

Lapierre Ezesty Am 9.0

5.099,15  Adviesprijs 5.999,- 

Lapierre Overvolt Ht 7.6

3.314,15  Adviesprijs 3.899,- 

Tot 25% korting

op geselecteerde voorraadmodellen

Bekijk de actiemodellen

Lapierre Overvolt Ht 8.7

3.654,15  Adviesprijs 4.299,- 
Pagina 1 van 1

Lapierre e-mtb fully

Full suspension elektrische mountainbikes, ook wel e-MTB's genoemd, hebben zowel achter- als voorvork veren om de impact van obstakels op de weg te verminderen. Dit kan het comfort en de prestaties van de fiets verbeteren, vooral op ruw terrein. Leenders Bike Totaal biedt verschillende full suspension Lapierre e-MTB's aan, afhankelijk van het type terrein waarvoor ze bestemd zijn en de behoeften van de rijder.

Lapierre E-zesty e-mtb

De Lapierre E-zesty is een elektrische mountainbike (e-MTB) met full suspension en is ontworpen voor all-mountain rijden. Het frame van de fiets is vaak gemaakt van carbon om hem nog lichter te maken voor betere prestaties. De lapierre e-zesty is bij de meeste modellen voorzien van een Fazua motor.

Lapierre Overvolt e-mtb

De Lapierre Overvolt e-mtb is een populair model van het Franse fietsenmerk Lapierre. Deze fietsen zijn ontworpen voor het rijden op onverhard terrein en zijn voorzien van een motor en batterijsysteem dat de fietser elektrische ondersteuning biedt. De Overvolt e-MTB bestaat uit een reeks modellen met verschillende framematerialen, veersystemen en componentspecificatie om aan de verschillende voorkeuren en behoeften van de fietsers te voldoen. Wat algemene kenmerken van Lapierre Overvolt e-MTB's zijn: volledig vering van het frame, hydraulische schijfremmen en verschillende versnellingen om verschillend terrein aan te kunnen.