Lapierre e-mtb's

Ontdek bij Leenders Fietsen de elektrische mountainbikes van Lapierre die jouw off-road avonturen naar een hoger niveau tillen! Duik in de wildernis en verleg je grenzen met deze krachtpatsers. Lapierre's e-MTBs bieden een blend van brute kracht en wendbaarheid, perfect om de trails te domineren. Voel de elektrische power terwijl je moeiteloos omhoog klimt en met gemak door ruig terrein manoeuvreert. Of je nu een ervaren rijder bent of gewoon de natuur in wilt trekken, deze e-MTBs staan garant voor adrenaline en plezier. Bij Leenders Fietsen hebben we de elektrische mountainbike van Lapierre die je off-road avonturen naar een hoger niveau tilt!

Filter

7 lapierre e-mtb's gevonden

Pagina 1 van 1

Lapierre e-mtb fully

Full suspension elektrische mountainbikes, ook wel e-MTB's genoemd, hebben zowel achter- als voorvork veren om de impact van obstakels op de weg te verminderen. Dit kan het comfort en de prestaties van de fiets verbeteren, vooral op ruw terrein. Leenders Fietsen biedt verschillende full suspension Lapierre e-MTB's aan, afhankelijk van het type terrein waarvoor ze bestemd zijn en de behoeften van de rijder.

Lapierre E-zesty e-mtb

De Lapierre E-zesty is een elektrische mountainbike (e-MTB) met full suspension en is ontworpen voor all-mountain rijden. Het frame van de fiets is vaak gemaakt van carbon om hem nog lichter te maken voor betere prestaties. De lapierre e-zesty is bij de meeste modellen voorzien van een Fazua motor.

Lapierre Overvolt e-mtb

De Lapierre Overvolt e-mtb is een populair model van het Franse fietsenmerk Lapierre. Deze fietsen zijn ontworpen voor het rijden op onverhard terrein en zijn voorzien van een motor en batterijsysteem dat de fietser elektrische ondersteuning biedt. De Overvolt e-MTB bestaat uit een reeks modellen met verschillende framematerialen, veersystemen en componentspecificatie om aan de verschillende voorkeuren en behoeften van de fietsers te voldoen. Wat algemene kenmerken van Lapierre Overvolt e-MTB's zijn: volledig vering van het frame, hydraulische schijfremmen en verschillende versnellingen om verschillend terrein aan te kunnen.