Haibike e-mtb's

Haibike is een Duitse fabrikant van elektrische fietsen, waaronder elektrische mountainbikes. Het bedrijf werd opgericht in 1995 en begon met het produceren van conventionele fietsen. In 2010 begon Haibike met het ontwikkelen van elektrische fietsen en in 2011 bracht het zijn eerste e-mtb op de markt. Sindsdien heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige elektrische mountainbikes en heeft het een uitgebreid assortiment aan modellen ontwikkeld. Haibike e-mtb's worden wereldwijd verkocht en het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en innovatie.


Filter

15 haibike e-mtb's gevonden

Haibike Alltrail 5 29

3.909,15  Adviesprijs 4.599,- 

Haibike Xduro Hardnine Carbon 10.0

6.799,15  Adviesprijs 7.999,- 

Haibike Xduro Allmtn 8.0

5.524,15  Adviesprijs 6.499,- 

Haibike Hardseven 4

2.294,15  Adviesprijs 2.699,- 

Haibike Hardnine 4

2.294,15  Adviesprijs 2.699,- 

Haibike Allmtn 1

3.994,15  Adviesprijs 4.699,- 

Tot 25% korting

op geselecteerde voorraadmodellen

Bekijk de actiemodellen

Haibike Fullseven 10 I625wh 12-g Xt

5.099,15  Adviesprijs 5.999,- 

Haibike Allmtn Cf Se

7.649,15  Adviesprijs 8.999,- 

Haibike Hardnine 5

2.464,15  Adviesprijs 2.899,- 

Haibike Allmtn 5 I625wh 12-g Xt

4.929,15  Adviesprijs 5.799,- 

Haibike Lyke Cf 10 12sp

5.949,15  Adviesprijs 6.999,- 
Pagina 1 van 2

Flyon fietsmotor e-mtb

De Flyon fietsmotor is een elektromotor ontwikkeld door TQ Systems, een Duitse fabrikant van elektronica voor elektrische voertuigen. Deze motor is specifiek ontworpen voor elektrische mountainbikes (e-MTBs) en biedt een aanzienlijke vermogen boost voor de berijder. Dit maakt het mogelijk om snel te accelereren en gemakkelijk te klimmen, zelfs op steile hellingen. De motor is ook uitgerust met een geavanceerd regelsysteem dat de output van de motor aanpast aan de rijomstandigheden en de wensen van de berijder. Flyon is een van de innovatiefste en krachtige fietsmotoren in de markt voor elektrische mountainbikes.

Haibike e-mtb full suspension

Haibike heeft een aantal e-MTB modellen met volledige veerweg, ook wel een full suspension e-MTB genoemd. Dit houdt in dat ze een verende voorvork en achterdemper hebben die samenwerken om de rijervaring te verbeteren en de prestaties op oneffen terrein te verhogen. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op ruig terrein, zoals bergachtige gebieden en technische singletracks.

Haibike Enduro e-mtb's

Haibike Enduro e-MTBs (elektrische mountainbikes) zijn speciaal ontworpen voor gebruik op terrein buiten de gebaande paden. Ze hebben vaak sterke vering en een stevig frame om tegen ruig terrein te kunnen. Verder beschikken ze over krachtige elektrische motoren om extra kracht te geven tijdens het beklimmen van steile heuvels of rijden op moeilijk terrein. Ze zijn bedoeld voor ervaren mountainbikers die meer uitdagende trails willen aanpakken, maar ook voor degenen die hun tijd op de trails willen verlengen. Deze e-mountainbikes zijn geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om moeilijk terrein aan te pakken en de afstand die ze kunnen afleggen tijdens één rit te verhogen.

Haibike AllMountain e-mtb's

De Haibike AllMtn is een serie elektrische mountainbikes van het merk Haibike. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in terrein buiten de weg en zijn geschikt voor een breed scala van offroad avonturen. De AllMtn serie beschikt over een stevig frame, een volle vering en krachtige elektrische motoren waardoor de fietsen in staat zijn om tegen ruig terrein te kunnen en extra kracht te geven tijdens het beklimmen van steile heuvels of fietsen in een lastige omgeving. De serie is bedoeld voor zowel ervaren mountainbikers als voor degenen die hun tijd op de trails willen verlengen. Deze e-mtb's zijn geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om moeilijk terrein aan te pakken en de afstand die ze kunnen afleggen tijdens een rit te verhogen.

Haibike Trail e-mtb's

Een normale mountainbike is vaak bedoeld voor cross country rijden, waarbij snelheid en efficiëntie belangrijk zijn. Ze hebben vaak een licht frame, dunne banden en een efficiënte trapas. Een trail mountainbike daarentegen is bedoeld voor meer technisch terrein, met meer focus op stabiliteit, comfort en controle. Ze hebben vaak bredere banden, een steviger frame en geavanceerdere vering voor een soepelere rit. Haibike heeft een aantal verschillende trail series met verschillende modellen. Elk met specifieke kenmerken en onderdelen voor specifieke soorten terrein en rijstijlen. Een aantal modellen hebben zowel voor en achter vering (full-suspension) voorbeelden hiervan zijn: AllTrail en de Lyke. De Lyke heeft naast full suspension ook nog een full carbon frame om hem extra licht te maken, wat het dus een ideale fiets voor trails maakt.