Koopzondag 3 maart: geopend van 12.00 - 17.00

Ghost e-mtb's

Elektrische mountainbikes van het merk Ghost zijn grofweg onder te verdelen in drie soorten. De tour versies, de trail varianten voor het grovere werk en voor de echte mountainbike fanaten de enduro serie. Zo is er voor elke doelgroep een Ghost e-mtb. Ghost maakt de juiste fietsen voor jouw avontuur: ze zijn gedurfd en onafhankelijk, maar bovenal zijn het e-mtb's die doen waarvoor ze gemaakt zijn en volledig doordacht en ontwikkeld zijn, tot in het kleinste detail. De Duitse ingenieurs zijn continu bezig met nieuwe technologieën en innovaties, zodat je tijdens elke rit vrij kunt genieten van comfort, controle en efficiëntie op je Ghost elektrische mountainbike.

Filter

6 ghost e-mtb's gevonden

Pagina 1 van 1

GHOST e-mtb hardtail

Hardtail elektrische mountainbikes hebben alleen voorvering en zijn bijzonder geschikt voor lange afstanden en gematigd terrein, d.w.z. gemakkelijke paden. De hardtail e-mtb's van Ghost scoren punten voor hun gewicht, wendbaarheid en prijs. Het zijn sterke klimmers en zijn bijzonder overtuigend in het toeren. De GHOST e-TERU serie is speciaal ontwikkeld voor de toer mountainbiker. De e-TERU is een veelzijdige e-mtb die niet alleen overtuigt met zijn diverse mogelijkheden, maar ook met zijn onderdelen. Bijvoorbeeld het stevige aluminium frame, waarin de kabels elegant verdwijnen en perfect beschermd zijn. De SuperFit geometrie zorgt ervoor dat je op een GHOST hardtail e-mtb lang comfortabel in het zadel kunt zitten. De krachtige motor van Bosch of Yamaha brengt je snel naar elke bestemming.

GHOST trail e-mtb's

De GHOST trail e-mtb's zijn krachtige, speelse allround mountainbikes die je bergop brengen met extra ondersteuning en naar beneden ook hun voordelen laten zien. Met een full suspension veerweg van 150 mm voor en 140 mm achteraan zijn obstakels, sprongen en hoge snelheden geen probleem voor de GHOST e-mtb's. Voor de ontwikkeling van de GHOST trail elektrische mountainbikes is met een schuin oog gekeken naar technieken uit de motorsport. Uiteindelijk is daar de GHOST Hybride ASX uit voort gekomen. Daarnaast is de e-RIOT serie onderdeel van de trail e-mtb's.

GHOST e-mtb all mountain

Met de GHOST e-RIOT AM is de top jouw focus. Tijdens de klim bergop kijk je al uit naar de komende afdaling. De E-Riot All Mountain zal je nooit in de steek laten. Dankzij de SuperFit-geometrie zit je in de perfecte positie om lange beklimmingen comfortabel en efficiënt af te ronden. Het TractionLink driehoeksysteem aan de achterzijde geeft de garantie van een perfecte afdaling. Je achterwiel verliest nooit het contact met de grond. Van de klim naar de afdaling, de E-Riot All Mountain is de perfecte keuze voor de avonturier die niet wil besparen op kwaliteit.

GHOST enduro e-mtb's

Bijna geen enkele e-mtb heeft zoveel te bieden als een enduro. Geen wonder, GHOST enduro e-mtb's zijn gemaakt voor veeleisende trails en steile afdalingen. Een enduro elektrische mountainbike scoort met veel veerweg voor en achter en veel vermogen in de aandrijving. Dit zorgt voor een gemakkelijke rit naar de trail head en je kunt bergafwaarts helemaal los gaan. Met hun vork van 160 mm maken ze sprongen, steile afdalingen en grote hobbels tot louter uitdagingen. Kom de GHOST E-ASX 160 of de GHOST e-RIOT NL uitproberen op onze eigen indoor testbaan.