Fietsaccessoires

Maak jouw fietsrit uniek met de beste fietsaccessoires van Leenders Fietsen! Van kleurrijke fietsstoeltjes tot handige fietssloten, ontdek een wereld van praktische toevoegingen die je rijervaring naar nieuwe hoogten tillen. Personaliseer je tweewieler met opvallende fietsbellen, navigeer moeiteloos met slimme kaarthouders of maak het meenemen van bagage een eitje met onze high-end fietstassen. Onze fietsaccessoires combineren stijl met functionaliteit, waardoor elke rit niet alleen handiger, maar ook leuker wordt. Of je nu door de stad zoeft of off-road avonturen beleeft, onze accessoires maken elke kilometer memorabel. Ontdek ons assortiment fietsaccessoires en geef je fiets de perfecte upgrade met accessoires die passen bij jouw unieke stijl en behoeften!

Filter


Onze fietstassen zijn perfect voor het meenemen van je spullen op de fiets, of je nu naar je werk gaat of een lange fietstocht maakt. We hebben verschillende stijlen en maten, gemaakt van duurzame materialen en met handige extra functies zoals reflecterende details en afneembare schouderbanden.

Als je je kindje wilt meenemen op de fiets, dan zijn onze fietsstoeltjes een must-have. Ze zijn veilig en comfortabel, en verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten.

Met onze fietspompen houd je je banden altijd op de juiste spanning voor een soepele en veilige rit. We hebben verschillende soorten pompen, van handpompen tot elektrische pompen, en diverse accessoires en reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat je altijd klaar bent voor elke reparatie of onderhoud.

Onze fietssloten houden je fiets veilig en beschermd tegen diefstal. We hebben diverse soorten sloten, van kabelsloten tot U-sloten, gemaakt van hoogwaardige materialen en met handige extra functies zoals cijfercodes en sleutels.

Met onze fietsbellen zorg je ervoor dat je altijd veilig door het verkeer gaat. We hebben verschillende soorten bellen, van klassieke belletjes tot moderne elektronische bellen, en diverse stijlen en maten om bij je fiets te passen.

En als je je fiets wilt meenemen op avontuurlijke fietsreizen, dan zijn onze fietsendragers een absolute must-have. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en bieden voldoende ruimte om je fiets veilig te vervoeren.