Cube e-mtb's

Klaar voor een bergachtig avontuur? Ontdek bij Leenders Fietsen de elektrische mountainbikes van Cube die je laten vliegen over ruige paden! Deze e-MTBs zijn jouw ticket voor adrenaline en fun in de wildernis. Met Cube's elektrische kracht cruise je met gemak omhoog en daal je soepel af, terwijl je geniet van de vrijheid en de kick van off-road rijden. Of je nu een beginnende avonturier bent of een doorgewinterde trailblazer, deze e-MTBs leveren prestaties en plezier in gelijke mate. Bij Leenders Fietsen hebben we de elektrische mountainbike van Cube die je trail ervaring transformeert in een spannend avontuur!

Filter

29 cube e-mtb's gevonden

Pagina 1 van 3

Cube e-mtb's

E-mtb’s maken beklimmingen een stuk gemakkelijker. Op de terugweg biedt de elektrische mountainbike de gewenste prestatie en rijeigenschappen, ook op het vlakke voegt het extra snelheid en kracht toe. Je kunt je richten op het beklimmen van steile en technische hellingen die je kunt vinden, maar ook kun je met een e-mtb langer en sneller door. Het vermogen om snel terrein af te leggen betekent dat je erop uit kunt gaan en plaatsen kunt verkennen die je anders niet zou overwegen.

Cube elektrische mountainbike series

Cube Reaction en Cube Stereo zijn de Cube elektrische mountainbike types die geschikt zijn voor iedereen. Met robuuste mogelijkheden en uitzonderlijke comfort hebben de elektrische mountainbikes de beste reputatie ook op het gebied van stabiliteit. Naarmate de ontwerpen van de Cube e-mtb’s verfijnder worden, ervaar je een ander rijgedrag dan dat van niet-ondersteunde mountainbikes. Kies voor een Cube elektrische mountainbike die je kunt gebruiken op zowel zachte terreinen en offroad avonturen. Cube e-mtb’s zijn verkrijgbaar in 250 W, 625 W en 750 W vermogensklassen, verschillende kleuren en versnellingen.

Cube en haar mountainbikes; een succesverhaal waar Cube groot mee is geworden. Het merk heeft zich ontwikkelt tot marktleider in de fietsenmarkt en ook de elektrische fietsen bleken een groot succes. Combineer de roots met het succes en opmars van de elektrische fietsen en dan kunnen elektrische mountainbikes uiteraard niet achterblijven. Ondanks het extra gewicht van een motor en accu hebben de Cube e-mtb's toch uitstekend rijgedrag. Het zwaarste onderdeel van de fiets, de Bosch aandrijflijn, ligt laag tussen de wielen en de verdere geometrie van de fiets is afgestemd op rijgedrag. Met een digitale unit op het stuur kun je de aandrijving gemakkelijk instellen en zie je in een oogopslag je snelheid en accupercentage.

Kenmerken van de Cube e-mtb's:

  • Geweldige prijs/kwaliteitverhouding;
  • Top-of-the-line performance met de krachtige Bosch aandrijving;
  • Volledige integratie van motor en accu.

De verschillen in elektrische mountainbikes

Ben je fan van mountainbikes, maar worden al die steile hellingen je te veel? Ga dan voor een elektrische mountainbike! Met de Cube e-mtb's is geen helling te steil en geen afstand te ver. Met een elektrische mountainbike kun je een ritten maken, waarbij je benen actieve rust krijgen, terwijl je hersenen de actie krijgen waarnaar ze verlangen. Dankzij de krachtige aandrijflijn van Bosch beklim je de helling met gemak en voor je het weet kun je beginnen aan het leukste onderdeel, de afdaling.

Je kunt de beste Cube elektrische mountainbike kiezen op basis van je behoefte, doel en budget. De Cube e-mtb's zijn in hardtail en full-suspension te verkrijgen. Een hardtail mountainbike is de lichtste en handzaamste variant met een voorvork vering en een starre achterkant. Een full-suspension mountainbike heeft zowel een verende voorvork als een achter schokbreker. Het type vering van een mountainbike heeft invloed op de controle, de tractie, het comfort van de fiets en het rijplezier. We snappen dat het lastig voor je is om een elektrische mountainbike te kiezen, omdat er zoveel mogelijkheden zijn.

Wil je meer weten? Lees hieronder het uitgebreide uitleg over de verschillen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze fietsenzaak in Hengelo. Onze deskundige adviseurs leggen je graag de verschillen uit en helpen jou bij het vinden van je Cube elektrische mountainbike. Begin je net met mountainbiken of gaat een e-mtb nog net iets te hard? Kies dan voor een gewone mountainbike en bouw het langzaam op.

Dé e-mtb specialist en Cube expert

Als elektrische mountainbike specialist zul je nergens in Nederland een completer assortiment vinden dan in onze fietsenwinkel in Hengelo. Leenders Fietsen is dé dealer van de populaire Cube e-mtb's met misschien wel een van ruimste assortimenten van Nederland. Naast de Cube e-mtb's, beschikken we ook over de topmodellen van o.a. Specialized, Haibike, Ghost en Trek. Hierdoor is er altijd een elektrische mountainbike die bij jou past.

Wil je zeker weten dat je fiets is afgesteld op jouw lichaam? We bieden de mogelijkheid om een gratis bodyscan te laten doen in onze winkel. De bodyscan voert een meting uit en op basis van de resultaten zijn we in staat om de fiets af te stellen op je lichaamsbouw voor meer fietsplezier!