Kinderfiets 24 inch

Ontdek de wereld van onze 24 inch kinderfietsen bij Leenders Fietsen en geef jouw kind z'n eerste mooie fiets! Speciaal gemaakt voor groeiende kinderen die meer willen genieten van hun fietsritjes. Met stevige frames, levendige kleuren en kindvriendelijke functies bieden onze 24 inch kinderfietsen de perfecte mix van stabiliteit, comfort en stijl. Of ze nu naar school fietsen, de buurt verkennen of plezier maken met vrienden, deze fietsen zijn klaar voor alle avonturen. Geef jouw kleine ontdekkingsreiziger de ultieme rijervaring met een 24 inch kinderfiets van Leenders Fietsen! Bekijk nu onze collectie en zie hoe hun glimlach groter wordt met elke pedaalslag.

Filter

23 kinderfiets 24 inch gevonden

Pagina 1 van 2

Voor welke leeftijd is een 24 inch kinderfiets geschikt?

Een kinderfiets van 24 inch is geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Beter is het eigenlijk om naar de lengte van je kind te kijken in plaats van de leeftijd. Een fiets van 24 inch is gemiddeld genomen geschikt voor kinderen tussen de 128 en 140 cm. Wil je zekerheid over de juiste maat dan kun je het beste even langskomen. Misschien is een 24 inch kinderfiets net te klein of kun je eigenlijk ook wel een 26 inch kinderfiets kopen zodat je wat langer met de fiets kunt doen.

Tweedehands kinderfiets 24 inch

In onze kinderfietsen outlet hebben we regelmatig tweedehands kinderfietsen van 24 inch staan. Het aanbod kan alleen wel per dag verschillen, dus neem contact met ons op om het aanbod te checken. Natuurlijk mag je altijd ook langskomen om te kijken naar het actuele aanbod tweedehands kinderfietsen 24 inch.

Meisjesfiets 24 inch

Een kinderfiets van 24 inch voor meisjes verschilt vaak niet zo van een fiets voor jongens. Het verschil zit veelal in de kleurstelling. Verder kun je de fiets altijd aankleden met leuke fietsaccessoires voor kinderen zoals een leuke fietsmand of een mooie fietsbel.

Jongensfiets 24 inch

Een kinderfiets van 24 inch voor jongens heeft vaak stoere kleuren, maar is natuurlijk net zo geschikt voor stoere meisjes. Het is maar net wat je smaak is qua kleuren. Ook een 24 inch jongensfiets kun je extra aankleden met een stoere fietsbel of bijvoorbeeld een leuke vlag die aan je bagagedrager bevestigd is.