Specialized

Specialized is een Amerikaans fietsenmerk, opgericht in 1974. Ze richten zich op het sportieve segment. De elektrische mountainbikes en racefietsen van Specialized en dan vooral de speciale S-Works lijn staan bekend als een van de besten in de markt. Een topmodel zoals de Turbo Levo e-mtb zal voor velen een droom zijn. Bij Leenders Fietsen kun je hem uitproberen.

Specialized investeert en innoveert. Ze zien een fiets als een instrument. Een instrument om alles te doen wat je wilt, het geeft je vrijheid. Daarnaast zien ze een fiets ook als middel om vrienden te maken. Wat is er nu mooier dan samen met anderen de wereld te ontdekken. En de beweging is ook nog eens goed voor lichaam en geest. Specialized doet er alles aan om jou te laten genieten op je fiets.

Wil je een Specialized fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Specialized mountainbike of e-mtb kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online in de shop of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Filter

40 specialized gevonden

Pagina 1 van 4