Leenders Bike Totaal Hengelo

Kom je langs?

Op 1 januari 2024 is Leenders Bike Totaal Hengelo zelfstandig verder gegaan als Leenders Fietsen. Na een jarenlange samenwerking is ervoor gekozen om zonder de Bike Totaal formule verder te gaan.

Voormalig Leenders Bike Totaal in Hengelo is niet zomaar een fietsenwinkel; het is een ware oase voor fietsliefhebbers. De overgang van Leenders Bike Totaal naar Leenders Fietsen markeert een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van onze geliefde fietsenwinkel in Hengelo. Hoewel de naam verandert, blijft het ethos van kwaliteit, service en gemeenschap centraal staan in alles wat we doen.

Met de naamsverandering naar Leenders Fietsen wordt de focus gelegd op de essentie van ons aanbod: fietsen. Het is een ontwikkeling die voortkomt uit de samenwerking met onze klanten en de voortdurende ontwikkelingen in de fietsenindustrie. Door ons te concentreren op het kernproduct, kunnen we ons nog meer specialiseren en klanten nog beter van dienst zijn.

De verandering van naam betekent echter niet dat de winkel zijn oorspronkelijke waarden verliest. Integendeel, Leenders Fietsen blijft trouw aan zijn toewijding aan kwaliteit en klantenservice. Het team van ervaren medewerkers staat nog steeds klaar om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte fiets, accessoires of het uitvoeren van onderhoud en reparaties met dezelfde passie en expertise als voorheen.

Kortom, de overgang naar Leenders Fietsen markeert een nieuw tijdperk voor deze iconische fietsenwinkel in Hengelo. Met een hernieuwde focus op fietsen, blijven we een belangrijke speler in de lokale fietsgemeenschap, waar klanten kunnen rekenen op topkwaliteit, uitstekende service en een warm welkom bij elke bezoek. Daar doet de aanpassing van Leenders Bike Totaal naar Leenders Fietsen niets aan af.

Contact: 074- 291 43 55
Email:
klantenservice@leendersfietsen.nl

Adres: Pasmaatweg 40, 7556 PH Hengelo

Dezelfde gegevens dus als toen het nog Leenders Bike Totaal Hengelo was, alleen het e-mailadres is aangepast.

Openingstijden:

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 21.00
Vrijdag09.00 - 18.00
Zaterdag09.00 - 17.00
ZondagGesloten

Regelmatig zijn er koopzondagen. En vaak zijn we gesloten op bijzondere feestdagen. Voor actuele openingstijden en speciale dagen kun je kijken op onze openingstijden pagina.