Haibike

Haibike is een Duits fietsmerk, opgericht in 1995. Haibike is vooral gespecialiseerd in elektrische mountainbikes. Leenders Fietsen is een van de weinige Nederlandse Haibike dealers. Haibike staat voor innovatie en power. Met de Flyon series hebben ze een nieuwe standaard in de markt gezet. Dat is typisch voor dit Duitse topmerk. Ze willen de concurrentie altijd een stapje voor blijven.

Haibike wil je stimuleren om je grenzen te verleggen. Wat je niveau of stijl is, maakt niet uit, er is altijd een Haibike perfect voor jou. Topmodellen e-mtb's zijn de XDURO en de NDURO. Krachtige ondersteuning geeft je de mogelijkheid om langere ritten te maken en meer uitdagingen aan te gaan.

Wil je een Haibike fiets kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Een Haibike e-mtb, mountainbike of trekkingfiets kun je uitproberen op onze eigen testbaan. Bekijk het aanbod online of kom langs in onze winkel voor het beste advies.

Filter

26 haibike gevonden

Lentedeals

Haibike Trekking 9

2.999,-  Adviesprijs 4.399,- 
Lentedeals

Haibike Fullseven 10

4.199,-  Adviesprijs 5.999,- 
Lentedeals

Haibike Hardnine 5

1.999,-  Adviesprijs 2.899,- 
Lentedeals

Haibike Sduro Trekking S 9.0

2.799,-  Adviesprijs 3.999,- 
Lentedeals

Haibike Flyon Xduro Adventr 5.0 I630wh 11-G Nx*

3.499,-  Adviesprijs 4.999,- 
Lentedeals

Haibike Trekking 7

2.499,-  Adviesprijs 3.599,- 
Lentedeals

Haibike Trekking 6

2.299,-  Adviesprijs 3.399,- 
Lentedeals

Haibike Alltrail 5 29

3.199,-  Adviesprijs 4.599,- 
Lentedeals

Haibike Xduro Hardnine Carbon 10.0

3.999,50  Adviesprijs 7.999,- 
Lentedeals

Haibike Hardseven 4

1.899,-  Adviesprijs 2.699,- 
Lentedeals

Haibike Adventr Fs 8

3.249,-  Adviesprijs 4.799,- 
Lentedeals

Haibike Trekking 10

3.199,-  Adviesprijs 4.699,- 
Pagina 1 van 3

Over Haibike fietsen

Fietsen draait om vrijheid, moed, passie en het plezier van ontdekking. Haibike wil mensen aansporen om hun grenzen te verkennen en te verleggen, bergop en bergaf, overdag en in het donker. Ongeacht je vaardigheidsniveau of rijstijl, Haibike heeft een fiets die perfect bij je past!

Wat Haibike drijft, is de dagelijkse uitdaging om niet alleen bij te blijven, maar altijd te innoveren en een stap voor te blijven. Met deze visie ontwikkelt Haibike al bijna 25 jaar lang fietsen voor verschillende rijders en verschillende behoeften. Achter de fietsen van Haibike schuilt Duitse precisietechniek gekoppeld aan onvermoeibare inventiviteit. Van het Intube Battery Concept tot het eerste complete eBike-systeem, Haibike staat voor innovatie en kracht: WIJ ZIJN ePERFORMANCE!

Ontworpen en ontwikkelt in Duitsland

Sinds 1995 ontwikkelt Haibike met passie fietsen in Duitsland en kunnen ze putten uit bijna 100 jaar ervaring van het moederbedrijf, de Winora Group.

Wij zijn E-Performance

Met de introductie van de Haibike XDURO FS in 2010 opende Haibike de deuren naar een compleet nieuwe fietsport: ePerformance. Dit markeerde het begin van het succesverhaal van Haibike en startte de eMTB-gekte. Haibike was een van de eersten, en lange tijd de enigen, die geloofden in het potentieel van sportieve eBikes, en dat doen ze vandaag de dag nog steeds—meer dan ooit.

Haibike is gepassioneerd over fietsen en een toonaangevend ingenieur van elektrische sportieve fietsen. ePerformance is niet gericht tegen het fietsen en wil het niet vervangen (noch kan het dat). Het is een totaal eigen tak van sport.

De wereld heeft meer mensen op fietsen nodig. Fietsen kunnen ons gezond houden – zowel geestelijk als lichamelijk. eBikes bieden die kans: door veel van de barrières voor traditioneel fietsen weg te nemen en meer mensen aan te moedigen om mee te doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, of hoe fit of gezond je bent: eBikes zijn voor iedereen.

eBikes hebben meer kracht dan een traditionele fiets en vereisen meer verantwoordelijkheid van de rijders tegenover de natuur en medemensen. Wees alsjeblieft beleefd en respectvol tegenover andere fietsers, of het nu op een trail is met een elektrische mountainbike of gewoon op de paden in het bos. Laten we het milieu respecteren en vooroordelen verminderen, niet vergroten.